Зеленський обговорив з президентом Кенії проєкти у сфері агроекспорту

Зеленський обговорив з президентом Кенії проєкти у сфері агроекспорту Відео 16.06.2024 00:58 Укрінформ Володимир Зеленський у межах Саміту миру, який відбувається у Швейцарії, провів зустріч із президентом Кенії Вільямом Руто.

Про це Президент України повідомив у соцмережі X, передає Укрінформ.

Він висловив вдячність кенійському лідеру за участь у Саміті миру та принципову позицію щодо підтримки суверенітету й територіальної цілісності України.

I met with Kenya’s President @WilliamsRuto.

I thanked him for participating in the Global Peace Summit and reinforcing the UN Charter, as well as for Kenya’s strong support for Ukraine’s sovereignty and territorial integrity.

We discussed the critical issue of food security,… pic.twitter.com/sxfGj3CLnk

— Volodymyr Zelenskyy / Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) June 15, 2024

«Обговорили питання продовольчої безпеки, яке дуже важливе для обох країн, розвиток українсько-кенійських відносин і проєкти у сфері експорту сільськогосподарської продукції», – написав Зеленський.

Окрім того, лідери двох держав розглянули можливу участь Кенії у створенні хабів для українського зерна в портах Африки.

Як повідомляв Укрінформ, у виступі на Глобальному саміті миру в Швейцарії Вільям Руто заявив, що Кенія вважає агресію Росії проти України несправедливою і невиправданою, але наполягає на залученні Москви до переговорів.

Фото: ОП

Експорт Кенія Зеленський Продовольча безпека Глобальний саміт миру

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *