В Україні через обстріли знеструмлені понад 10 тисяч споживачів у чотирьох областях

В Україні через обстріли знеструмлені понад 10 тисяч споживачів у чотирьох областях 05.08.2024 12:58 Укрінформ Унаслідок нових ворожих обстрілів знеструмлено понад 10 тисяч абонентів у Донецькій, Херсонській, Сумській та Дніпропетровській областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

«У Донецькій області внаслідок ворожих обстрілів минулої доби знеструмлено 10,2 тисячі абонентів у 15 населених пунктах. Енергетики заживили понад 1,9 тисячі абонентів у 3 н.п. На ранок 5 серпня залишається без напруги 148 н.п., що загалом становить 88,9 тисячі абонентів», – йдеться у повідомленні.

У Сумській області внаслідок артобстрілу з боку кордону РФ без напруги залишається 3 населених пункти – 76 абонентів. Загалом без світла 4,7 тисячі абонентів у 80 н.п., з них 3,6 тисячі через бойові дії.

Унаслідок обстрілів Херсона знеструмлено 171 абонента. Загалом у місті без електропостачання залишається 3457 абонентів. Зараз у 48 населених пунктах Херсонщини без світла понад 26 тисяч абонентів.

У Дніпропетровській області внаслідок бойових дій знеструмлено 181 споживача, на ранок електропостачання частково відновлено. Після проходження грозового фронту знеструмлено 220 споживачів, але на ранок усіх заживлено.

Через бойовї дії у Запорізькій області залишаються без напруги 3,7 тисячі споживачів у 51 населеному пункті, на Харківщині – 44,2 тисячі споживачів, на Чернігівщині – 1,2 тисячі споживачів у 21 н.п.

Крім того, через технологічні порушення у Чернігівській області знеструмлено 399 споживачів; у Запорізькій області – 186 споживачів, яких на ранок вже заживлено.

Як повідомлялося, станом на 5 серпня енергетики відновили електропостачання 2 544 споживачам, які були знеструмлені через бойові дії та технологічні порушення. Загалом через бойові дії та техпорушення на ранок залишаються без електропостачання 492 населених пункти.

Енергетика Міненерго Обстріл Відключення світла

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *