Курс біткоїна стабілізувався після падіння: що буде з криптовалютою далі

У порівнянні з початком місяця станом на понеділок, 12 червня, курс біткоїна стабілізувався після падіння до рівня 25,6 тисяч доларів США. Тепер криптовалюта торгується на рівні 25 955 доларів.

Про це свідчать дані криптобіржі WhiteBIT станом на 14:26.

Курс Біткоіна

Водночас найбільший зріст за добу продемонструвала криптовалюта Cardano (+1,08%). Активно втратив у ціні BNB (-5,18%), а найбільші втрати зафіксовано у Solana (-30,31%).

Станом на день 12 червня Ethereum (ETH) торгується на рівні 1,747 долара, USDC – 0,9975, WhiteBIT Token (WBT) – 4,669.

Курс криптовалют

Аналітики прогнозують підвищення волатильності на ринку криптовалют у другій половині червня у звʼязку з засіданням Федеральної резервної системи США 13-14 червня. Зі свого боку банк JPMorgan очікує, що роздрібний попит на біткоїн залишатиметься високим до квітня 2024 року. Тоді відбудеться халвінг криптовалют, який скоротить доходи майнерів, та подвоїть вартість видобутку Bitcoin приблизно до 40 000 доларів.

Біткоїн: останні новини

У травні 2023 року заробітки майнерів біткоїна встановили рекорд та перетнули важливу позначку. Протягом місяця їм вдалося заробити 919 мільйонів доларів.

Також ми повідомляли, що влада Ліхтенштейну хоче запровадити криптовалюту біткоїн в якості способу оплати за державні послуги. Цілком ймовірно, що князівство прийматиме депозити в біткоїнах. Потім їх негайно обмінюватимуть на національну валюту – швейцарський франк.

Американській інвестор Воррен Баффет нещодавно висловив думку, що наразі немає альтернатив для долара США у ролі головної резервної валюти у світі і замінити його, за словами бізнесмена, не зможе навіть біткоїн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *