Що клієнтам не подобається в застосунку Monobank: одна кнопка може принести багато незручностей

У застосунку Monobank є чимало функцій, але одну з них клієнти раптом розкритикували. Як виявилося, одна кнопка може принести багато незручностей для користувачів. Про це стало відомо зі скарги, яку опублікував клієнт фінустанови.

Ця скарга з’явилася на порталі Мінфін. Один з клієнтів банку зазначив, що застосунок Monobank для нього один з найкращих та найшвидших. Проте є один мінус, на думку користувача: йдеться про кнопку “Забули PIN-код” на екрані введення. При чому, якщо натиснути на цю кнопку випадково, вийти вже не вдасться.

Клієнт звернув увагу на те, що в такому випадку не можна буде спокійно вийти назад в меню. В результаті для відновлення доступу до своїх грошей користувачам доведеться обов’язково змінювати пароль, навіть якщо вони натиснули на кнопку випадково та не планували цього робити. 

Крім того, при зміні PIN-коду необхідна автоматична відеоідентифікація. Ця процедура може зайняти певний час, що може бути дуже незручно для клієнтів, які й не збиралися нічого змінювати.

“Передали колегам ваш відгук, будемо вдосконалюватися”, – відповіли в фінустанові та подякували клієнту за зворотній зв’язок. 

Слід зазначити, що через застосунок Monobank клієнти можуть не тільки перераховувати кошти, але й в разі необхідності заблокувати (або відновити) свій банківський рахунок. Для того, щоб скористатися застосунком, потрібно активувати свою картку. При цьому документи користувачі можуть завантажити прямо з “Дії”. 

Які зміни в Monobank?

Раніше в Monobank розповіли про те, що в застосунку з’явилася нова функція “Додатковий захист”. Тепер клієнти, коли відкривають “банку” для накопичування, зможуть заблокувати картку за допомогою селфі. Це зробити для того, щоб у випадку, якщо телефон вкрадуть, ніхто не зміг скористатися накопиченням. 

“Із ростом популярності Банки, як інструмента збору коштів, власник Банки стає відповідальним не лише за свої кошти, а й за кошти усіх донорів збору. Так ми побачили попит на функцію додаткового захисту. Ми стежимо за безпекою ваших грошей незалежно від будь-яких налаштувань”, – пояснили в Monobank.

При цьому раніше співзасновник monobank Михайло Рогальський в одному з інтерв’ю заявив, що в банку не буде функції з розрахунком криптовалютою. Це він пояснив тим, що Біткоїн в наших та європейських регуляторах (Національний банк, інші фінустанови) має погану репутацію. 

“І тому, оскільки в нас є основний бізнес, який є важливим, ставити його під ризик, працюючи з високоризиковими активами, було б нелогічно”, – каже Михайло Рогальський. 

Нагадаємо, тепер за допомогою Monobank українці можуть придбати віртуальну SIM-карту від мобільного оператора Vodafone. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *