Топ-6 схем обману людей при ремонті квартири

При проведення ремонту українці можуть потрапити на недоброчесних робочих. Існує багато способів, якими вони користуються.

7419_1473592928_1112.jpg (39.31 Kb)

OBOZREVATEL розповість про найпопулярніші схеми обману під час ремонту квартир.

Топ-6 схем обману людей при ремонті квартири

Заниження якості матеріалів: ремонтники можуть використовувати дешеві матеріали замість якісних, але дорожчих, що призводить до швидкого зношення ремонту.
Неповна оцінка робіт: ремонтники можуть недооцінити роботу, що призведе до додаткових витрат і затримок.
Приховання витрат: ремонтники можуть не повідомляти про додаткові витрати, такі як оплата за транспорт або інструменти, що призводить до непередбачуваних витрат для клієнта.
Використання некваліфікованої праці: ремонтники можуть використовувати некваліфіковану працю для зниження вартості роботи, що призводить до низької якості ремонту.
Недотримання термінів: ремонтники можуть не дотримуватися термінів, що призводить до затримок та додаткових витрат для клієнта.
Вимагання попередньої оплати: ремонтники можуть вимагати повної або часткової оплати перед початком робіт, що призводить до ризику втрати грошей клієнтом в разі невиконання ремонту.
Один із найбільш популярних – деякі виконавці можуть спеціально затягувати здачу роботи, обґрунтовуючи це нестачею матеріалів і вимагаючи доплатити за штукатурку, шпалери, клей та ін. Проте головне у вирішенні таких суперечок – кошторис, у якому вказано необхідні матеріали в остаточній кількості, та договір, де зазначено точні терміни закінчення ремонту.

При цьому якщо ви стали жертвою недобросовісних ремонтників, за відновленням справедливості рекомендується звертатися одразу до суду.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *