Аналітик попередив про падіння курсу Біткоїну

Криптовалютний аналітик Тон Вейс (Tone Vays) вважає, що якщо біткоїн не втримається вище $25 000, то на ринку може розвинутись паніка. Це приведе до ще більш значнішого падіння курсу BTC.   Про це він повідомив у новому відео на YouTube-каналі. За його словами, тиск продавців росте і курс першої криптовалюти може помітно знизитися.

“Біткоїн продовжує боротися, але я б сказав, що існує висока ймовірність падіння курсу BTC до тієї, що наслідує ковзаючу середню. І, якщо денні свічки продовжать закриватися нижче попередніх, то я б радив скоротити позицію на 50, тому що не можу сказати, до яких рівнів може впасти біткоїн. Він цілком може знизитися до $25 000. На ринку вистачає людей, які чомусь продовжують продавати свої монети”, – зауважує аналітик.

За його думкою, якщо біткоїн все ж опуститься до $25 000, то висока ймовірність довгострокового падіння біткоїна. Тон Вейс вважає, що перша криптовалюта “стоїть на краю прірви та справи мають поганий вигляд”. 

“Курсу треба негайно розгортатися, я маю на увазі цього місяця. У нас немає можливості падати ще місяць, інакше на ринку розвинеться паніка, і я не здивуюся, якщо BTC торгуватиметься нижче $20 000. Ще і майнери почнуть розпродажі своїх запасів, це дуже небезпечно”, – додав експерт.

На ринку активізувалися біткоїн-кити

З кінця липня так звані біткоїн-кити почали активно переводити криптомонети на централізовані біржі. Зазвичай такі дії вважають сигналом про початок розпродажу біткоїнів. Всього за один день кити поповнили біржі на 275 млн доларів.

Так, дані трекера Whale Alert, який відстежує транзакції великих інвесторів, свідчать, що біткоїн-кити поповнили біржі на 9 406 біткоїнів вартістю близько 275 млн доларів. Переважна більшість монет надійшла на біржу криптовалют Binance. Майже половину з них перевели лише за дві транзакції.

Раніше Інформатор писав, що основні криптовалюти втрачають позиції. Також повідомляли, що Джо Байден прорекламував біткоїн у власному передвиборчому проморолику.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *