Чоловік випадково переказав кошти на іншу карту: реакція Монобанку на ситуацію

Клієнт Монобанку помилково відправив кошти на іншу карту банку. Він одразу ж звернувся до фінансової установи. Однак надавши всю необхідну  інформацію йому не поспішили повертати гроші. 

Відповідна скарга з’явилась на сайті “Мінфіну”. За словами клієнта банку, йому перетелефонували та сказали, що не можуть повернути кошти. 

“Помилково скинув кошти на іншу карту банку, карта мого знайомого і вона зараз заблокована в нього. І зв’язок зараз з ним відсутній. Подзвонив в банк надав всю інформацію, передзвонили і сказали що не можуть повернути кошти. Лохотрон”, – йдеться у скарзі чоловіка. 

Реакція банку на ситуацію з помилковим платежем

У Монобанку кажуть, що у таких ситуаціях як у відгуку, відсутня можливість скасувати помилковий платіж. Тож відправнику варто врегулювати питання з одержувачем платежу. Також можна звернутися до суду.  

“Зазвичай, у таких ситуаціях як у відгуку, відсутня можливість скасувати помилковий платіж. Відправнику рекомендовано звернутися до одержувача для врегулювання питання. Якщо відправник не знає одержувача або не може вирішити питання, тоді стандартна рекомендація звернутися до суду. Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі та розібрати ситуацію”, – йдеться у відповіді банку. 

Про Монобанк

Монобанк є роздрібним продуктом АТ “Універсал Банк”, який виник у рамках співпраці з командою Fintech Band. У рамках Монобанку випускаються кредитні картки для клієнтів, є можливість розмістити депозити й отримати інші послуги, а кращий мобільний застосунок зробить управління фінансами максимально зручним. Він працює лише на мобільних пристроях.

У мобільному застосунку, створеному спеціально для Монобанку є великий вибір банківських послуг, у тому числі безплатні грошові перекази, зручна оплата комунальних платежів, можливість взяти участь в акційних пропозиціях банку й отримати кешбек, контролювати свої фінансові операції, а служба підтримки у Viber, Facebook Messenger, Telegram або за телефоном відповість на будь-які ваші запитання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Син переказав матері кошти на лікування, проте Монобанк їх заблокував: у чому причина
  • Попри відсутність кредитної угоди ПриватБанк два роки списував з рахунку киянина гроші: що вирішив суд
  • Чому Монобанк може відмовити вам в обслуговуванні: огляд документів
  • Власна справа: як отримати від 50 до 250 тис. грн, які не треба повертати

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *