Де зняти гроші з картки Монобанк та яка буде комісія

Зняти гроші з картки Монобанк можна банкоматі ПриватБанк маючи при цьому пластикову картку. Комісія у розмірі до 5% буде, якщо ви зніматимете суму, яка перевищує залишок ваших коштів на карті, і якщо використовуєте кредитний ліміт. У разі зняття готівки не в Україні комісія обійдеться у ще +2%.

Як йдеться у матеріалі Фактів ICTV, якщо у вас біла карта Монобанку, то зняти з неї гроші можна без комісії в банкоматі будь-якого українського банку. Якщо з білої картки ви знімаєте більше ніж 50 тисяч гривень, то комісія – 0,9%. Також без комісії за наявності такої картки та паспорта можна зняти гроші у касах банків Універсал та А-Банк.

Чи можна зняти гроші з Monobank без картки

Бувають ситуації, коли терміново потрібна готівка, а картка – вдома. Якщо у ПриватБанку така опція існує, то в Монобанку – ні. Без картки зняти гроші з банкомата ви не зможете.

Якщо вам потрібна готівка, ви можете зняти гроші в іншому місці. Без картки можна зняти гроші з картки Монобанку в різних супермаркетах. Наприклад, у Сільпо, Варус та Форі.

Також можна зняти готівку на WOG або OKKO. Зробити це ви зможете тільки за однієї умови, якщо на смартфоні є технологія NFC. Так, якщо у вас є система платежів Apple Pay, Google Pay або Mi Pay, ви можете зняти гроші на заправці:

  • для цього необхідно купити будь-який товар на касі та розплатитися за нього смартфоном;
  • скажіть продавцеві про бажання зняти гроші з рахунку;
  • підтвердіть дію (введіть PIN-код);
  • заберіть гроші.

Поповнення з картки іншого банку

Це можна зробити з будь-яких карток українських банків. За такі поповнення Монобанк не бере комісію, але банки-відправники можуть брати. Також ви можете підв’язати картку в застосунку, щоб повторно не вводити її номер — це зручно. Кількість прив’язаних карток необмежена. Платежі з карток VISA або Mastercard будь-якого банку світу на картку Монобанк зараховуються з комісією 1,8% (на покриття витрат усіх сторін, що беруть участь у платежі). Крім того, зрідка іноземні банки можуть взяти додаткову комісію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Клієнтка Монобанку вимагає повернути їй майже 29 тисяч гривень на кредитку – чим завинила фінустанова
  • Монобанк наклав арешт на квартиру киянки, та пішла до суду: яким було рішення
  • Клієнт Монобанку взяв 24 тис. грн кредиту, але з нього автоматично списали відсотки на понад 92 тисячі гривень. Що вирішив суд?
  • В Україні під загрозою виплата зарплати держслужбовцям та вчителям – у WSJ розкрили деталі

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *