Жінку звинуватили у заборгованості перед Moneyveo: яким було рішення суду

Жінка у 2019 році нібито взяла 2 тисячі гривень у Moneyveo і мала повернути через місяць. Її кредит уже продали двом іншим компаніям. З неї хотіли стягнути майже 6,5 тисяч гривень, але вона нічого не знає про жодний кредит, ба більше у договорі не стоїть її підпис, рахунків у банку також немає. Суд став на сторону постраждалої, яка у 2023 році виграла справу.

Що було у суді

6 липня представниця постраждалої звернулася до суду проти фінансової компанії “Онлайн Фінанс”. Вона вимагала скасувати заборгованість за кредитним договором від 24 грудня 2019 року в розмірі 6 456 гривень 13 копійок. Жінка нібито є боржником за договором укладеним з Moneyveo. Стягнення заборгованості проводилось за період з 29.01.2021 по 27.02.2021.

Представниця постраждалої стверджує, що вона ніколи не укладала будь-яких договорів позик. Договір, що міститься в матеріалах справи не містить жодного підпису жінки. Крім того, у неї відсутні будь-які банківські рахунки та електронно-цифровий підпис.

Також жінка не отримувала листів про заборгованість. Судовий розгляд справи відкладали через неявку учасників справи. Тож його вирішили провести заочно.

Вирок суду 

Жінка перемогла у суді. Заборгованість в розмірі 6 456 гривень 13 копійок скасували. Фінансова компанія “Онлайн Фінанс” має виплатити на її користь 1 073 гривні 60 копійок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Восени істотно зміняться ставки кредитів та депозитів: прогнози банкірів
  • ПриватБанк списав гроші з картки військовослужбовця за неіснуючу заборгованість: чи повернув суд кошти

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *