Криптовалюта зростає в ціні: чому інвестори знову роблять ставки на біткоїн та чого чекакти від курсу

Вартість біткоїна сягнула позначки вище 30 тисяч доларів. Лише за останній тиждень після цього майнери відправили рекордний обсяг монет на біржі – 128 мільйонів доларів. Попит на біткойн росте, однак аналітики побоюються негативних чинників. Про що мова — читайте в нашому матеріалі.

Як пише Investing.com, через підвищену зацікавленість криптоінвесторів, біткоїн може різко впасти в ціні. Й на це можуть повпливати низка негативних чинників:

  • посилення крипторегулювання в окремих країнах;
  • судове переслідування криптобірж у США;
  • середня собівартість видобутку зберігає перевагу над ціною через складності обчислення.

Попри це, аналітики StormGain, вважають, що Bitcoin понижувальний фактор не зачепить.  До того ж інтерес до крипти підігрів парад заявок у SEC на запуск ETF на Bitcoin спот, серед яких є найбільша у світі за активами в управлінні інвестиційна компанія BlackRock.

Йдеться про криптовалюту, яку створив українець. Її вартість на біржах лише за добу зросла на 14%. Відтак, українська криптовалюта потрапила до списку ТОП-20 ринкової капіталізації та перевершила інші активи у денному зростанні.

Ріст криптовалюти 

У червні попит інвестицій зріс на цілих 70%. У річному обчисленні це — близько 33 мільярдів доларів, які перебувають в управлінні криптоінвестиційних фондів (AUM). За останні два місяці найбільший публічний власник MicroStrategy купив 12 333 BTC на загальну суму 347 мільйонів доларів, тож загальний баланс компанії тепер становить 152 333 BTC. Це вперше з 2020 року коли І квартал став прибутковим для компанії.

Раніше, в мережі писали, що кібершахраїв більше не цікавить біткоїн. Чи справді це так — дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *