Лайфселл підвищить ціну на тариф: на який саме та коли

Компанія Лайфселл підвищить вартість одного із популярних пакетів. Зміни відбудуться з 21 вересня. На цей крок пішли з двох причин. 

Як йдеться у повідомленні оператора, через вплив економічних чинників й необхідність відновлення пошкодженого ворогом обладнання, з 21 вересня вартість пакета послуг на 4 тижні за тарифом “Жара лайт 2022” становитиме 130 гривень. Водночас збільшиться обсяг інтернету до 20 ГБ. 

До 21 жовтня включно у користувачів є можливість безкоштовно змінити тариф на будь-який інший. Абоненти можуть заощадити, зафіксувавши поточну вартість тарифу. Це можна зробити до 20 вересня включно, придбавши наперед 12 пакетів послуг за тарифом за поточною ціною та з вигодою до 15% з послугою “Тарифна підписка”.

Також можна стати учасником безкоштовної програми лояльності “СІМагочі” та отримувати бонусний кешбек за кожну вчасну оплату тарифу. Накопичений кешбек можна використати на оплату тарифу та інших послуг замість коштів на основному рахунку.

Лайфселл запустив у роботу понад 800 базових станцій по всій Україні

З початку повномасштабного російського вторгнення компанії вдалося розширити покриття, запустивши в роботу понад 800 нових базових станцій по всій Україні. З них 158 – запущено у Вінницькій, Хмельницькій, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях. На Київщині мережу оператора покращено завдяки запуску 170 нових базових станцій. Саме цей регіон і став рекордсменом за кількістю побудованих технологічних майданчиків Лайфселл за час великої війни.

У Волинській, Рівненській, Житомирській, Чернігівській та Сумській – вдалося побудувати 170 нових базових станцій. Мережу Лайфселл попри постійні обстріли ворога підсилено 44 новими базовими станціями у Запорізькій, Херсонській, Миколаївській, Одеській та Харківській областях. Найбільшу кількість нових базових станцій – 259 – компанія ввела в експлуатацію у Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській та Чернівецькій областях. Активно розширювали покриття у Чернівецькій області – там побудували 80 нових базових станцій для забезпечення сіл і містечок швидкісним мобільним інтернетом. З лютого 2022 року завдяки будівництву нових та модернізації існуючих базових станцій 4G зв’язок та мобільний інтернет покращено для 542 населених пунктів, у яких проживає понад 16 мільйонів українців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Лайфселл заблокував номер чоловіка, той звернувся до суду: яким було рішення
  • Водафон, Київстар та Лайфселл дають кредити своїм користувачам: який відсоток, як скористатися
  • Плюс 12 нових категорій. Уряд збільшив перелік бізнесів, які можуть долучитися до програми єВідновлення
  • Законопроект про електронний реєстр військовозобовʼязаних вже у Раді: які дані отримає Міноборони

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *