Лайфселл заблокував номер чоловіка, той звернувся до суду: яким було рішення

Лайфселл надіслав чоловіку повідомлення з попередження про закінчення терміну номера. Для його розблокування клієнт поповнив рахунок на 10 гривень. Однак оператор відключив номер від мережі. 

Як йдеться у рішенні Вінницького міського суду, понад 10 років тому чоловік придбав стартовий пакет Лайфселл, з яким йому надали у користування номер мобільного зв’язку. Оператор надіслав клієнту повідомлення із застереженням, що термін номера закінчився, тож його заблоковано.

Для розблокування необхідно поповнити рахунок одним платежем на суму від 10 гривень протягом 30 днів. Він виконав цю умову. Проте Лайфселл відключив номер від мережі. Чоловік звернувся до одного з сервісних центрів Лайфселл у Вінниці, де написав заяву з проханням про розблокування номера. Однак оператор ніяким чином не відреагував на звернення.

Реакція Лайфселл

У Лайфселл відреагували на звинувачення чоловіка. Там зазначили, що він не надав доказів на підтвердження поповнення рахунку абонентського номера на 10 гривень. Клієнт не надав жодного документа (квитанція, товарний чи касовий ордер або інший документ), щоб підтвердити факт купівлі ним стартового пакета. Також ставиться під сумнів факт його звернення до сервісного центру з письмовим зверненням, оскільки долучена до позовної заяви копія звернення не містить будь-яких відміток (штампу, підпису працівників магазину або ТОВ “Лайфселл”). 

Рішення суду 

З’ясувалось, що чоловік не звертався до ТОВ “Лайфселл” з заявою про реєстрацію його як абонента з номером. Таким чином, він не довів, що є абонентом Лайфселл. Тож підстав вважати, що оператор порушив права, припинивши обслуговувати телефонний номер, відсутні. Суд дійшов висновку про відсутність правових підстав для задоволення позову. 

“Таким чином, в задоволенні позовних вимог слід відмовити”, – наголосили у суді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Водафон, Київстар та Лайфселл дають кредити своїм користувачам: який відсоток, як скористатися
  • Vodafone змінив тарифний план мешканцю Київщини, той вимагає компенсацію від оператора у сумі 200 тисяч гривень: кого зі сторін підтримав суд
  • Чи будуть блекаути взимку? У ДТЕК розповіли про ситуацію з ремонтом на енергоблоках ТЕС
  • У клієнтки Ощадбанку з картки зняли майже 322 тисячі гривень: чи повернув суд гроші

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *