Онлайн-моніторгинг застав: у ПриватБанку створили нову послугу для позичальників

Попри повномасштабну війну в ПриватБанку не припиняють кредитування українців. Водночас низку послуг активно переводять у цифровий режим. Тепер стало відомо про нову послугу, яка суттєво спростить життя позичальникам.   

Про це розповіли представники ПриватБанку. Зазначається, що йдеться про послугу онлайн-моніторингу заставного майна. Скористатися функцією можна за допомогою застосунку “Приват24”. Йдеться про кредити на купівлю автомобіля в лізинг або кредит. Якщо раніше потрібно було витрачати зайвий час на перевірку застави, то тепер все можна буде зробити онлайн. Для цього потрібно:

  • Зробити фотографію свого автомобіля (як на зразку на фото);
  • Переконатися, що фото відповідає зв’язку;
  • Відправити фото.

Фото: ПриватБанк

Фото: ПриватБанк

У ПриватБанку також звернули увагу на важливі деталі. Пояснюється, що до фотографії є певні вимоги. Зокрема, автомобіль в кадрі повинен бути в добре освітленому місці. Важливо також, щоб на телефоні в момент фото була увімкнута функція геолокації. 

Фото: ПриватБанк

Фото: ПриватБанк

За словами Лариси Чернишової, члена правління ПриватБанку з питань ризиків, ПриватБанк став першою фінустановою в Україні, яка дозволила клієнтам проходити таку перевірку самостійно. Адже зазвичай подібні моніторинги повинні відбуватися з фізичним оглядом представника банку.

“Новий сервіс розроблявся командою банку з урахуванням клієнтського досвіду. Сервіс дозволяє позичальникам  пройти моніторинг у будь-якому місці знаходження майна та в зручний для себе час”, – зазначила Лариса Чернищова.

Що потрібно для успішного проходження моніторингу? Перший крок – зробити якісне фото автомобіля в режимі онлайн через застосунок Приват24. Після цього потрібно заповнити анкету в застосунку. Підписати заяву потрібно за допомогою електронного підпису SmartID.

Нові послуги в ПриватБанк

Раніше стало відомо про нову послугу ПриватБанку. Йдеться про можливість отримати перевипущену картку за допомогою Нової пошти. Тепер якщо клієнт перевипускає діючу картку, він може замовити її одразу на зручне поштове відділення або поштомат. Тобто, тепер відкрити нову цифрову картку і замовити “пластиковий аналог” можна за допомогою кількох кліків. Важливо, що доставка від Нової пошти для клієнтів ПриватБанку буде безкоштовна.

Також повідомлялося, що у ПриватБанку оновлення для “Приват24 для бізнесу”. Експерти пояснили, що тепер серед нових функцій є подача заяв на відкриття додаткового рахунку, закриття рахунку. Також тепер користувачі можуть перейменувати рахунки, або ділитися ними в месенджері. Водночас клієнтам ПриватБанку буде доступний новий розділ “Відеоінструкцій” з навчальними відео. Доступ до нього відкриватиметься через бічне меню. Також виправлять помилку з призначенням платежу при копіюванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Жінка взяла кредит у ПриватБанку на купівлю телефона та погасила всю суму, але їй нарахували заборгованість: рішення суду
  • Знижки на пальне WOG: ПриватБанк розповів, як зекономити на АЗС
  • Валюта у Приватбанку: клієнт скаржиться, що у відділенні не видають крупні суми або дають старі купюри
  • Як підприємцю отримати кредит від ПриватБанку разом з грантом від ЄБРР

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *