ПриватБанк запустив для бізнесу безкоштовний тест драйв валютної Торгової платформи

ПриватБанк запустив тест-драйв валютної Торгової платформи для підприємців. Новою послугою банку можна користуватися безкоштовно протягом трьох місяців. Стало відомо, хто зможе приєднатися до цієї програми. 

Про це розповіли в преслужбі ПриватБанку. Зазначається, що підприємці зможуть приєднатися до тест-драйву унікальної платформи для нашого ринку. Експерти пояснили, що ця платформа дозволить клієнтам онлайн керувати валютно-обмінними операціями, самостійно обирати комфортний курс та закривати угоди миттєво.

Валютна Торгова платформа від ПриватБанку дозволить клієнтам:

  • стежити за курсами валют у режимі онлайн та здійснювати валютнообмінні операції за ринковим курсом;
  • вдвічі збільшити час для здійснення обміну: з 9:30 до 16:00;
  • створювати заявки в режимі 24/7;
  • миттєво отримувати кошти на рахунок від купівлі або продажу валюти;
  • автоматично отримувати кращий курс та меншу комісію при збільшенні обсягів валютно-обмінних операцій.

Наразі підприємці можуть скористатися пропозицією банку з 0% комісією за валютно-обмінні операції протягом трьох місяців із дати проведення першої операції на Торговій платформі. Важливо зазначити, що скористатися послугою можуть юридичні особи, середньомісячний обсяг валютно-обмінних операцій яких перевищує 10 тисяч доларів (або еквівалент в перерахунку в доллар США) та які на дату старту акції не мають валютних рахунків в ПриватБанку (або по валютним рахункам, відкритим в ПриватБанку, не було жодної операції до 1 жовтня 2023 року).

Для того, щоб взяти участь в тест драйві Торгової платформи, потрібно зареєструватися за посиланням на офіційному порталі ПриватБанку. Також можна просто дочекатися дзвінка від представників ПриватБанку та підключитися до сервісу в телефонному режимі.

Зміни для клієнтів ПриватБанку

Раніше стало відомо, що ПриватБанк змінив правила щодо відправлення SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні. Тепер ля закордонних та внутрішніх переказів діє єдиний тариф – 0,5% від суми, але не менше ніж 5 гривень і не більше ніж 100 доларів (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ). Крім того, керування такими переказами спростили в системі Приват24. Тепер клієнти можуть в архіві переказів за кілька кліків просто “повторити платіж”: тобто, не потрібно кожен раз вводити ті самі дані. Для такого переказу через Приват24 потрібно обрати функцію “Сервіси”, а далі “Перекази” та “SWIFT”. 

Також раніше розповідалося, як банки борються з аферистами. За словами члена правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу Дмитра Мусієнко, 90 спроб здійснити шахрайські операції експерти фінустанови “присікають” на етапі спроби. Це дійсно великий показник, якщо враховувати кількість переказів, які здійснюють українці через ПриватБанк щодня. 

“Відсоток задоволення чарджбеків достатньо високий. Десь половину транзакцій з тих 10%, які все-таки роблять спробу, ми блокуємо клієнтам на другому етапі. І частину грошей потім повертаємо, якщо трансакція підтверджується. Потім запити робляться в Кіберполіцію, якщо дійсно це була шахрайська операція. Якщо клієнт сам пішов за фішинговим посиланням, здійснив операцію, то складно в чомусь звинувачувати платіжні системи. В такому випадку кошти не повертаються”, – пояснив член правління ПриватБанку з питань роздрібного бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Українці скаржаться, що в касах банків їм видають старі та брудні долари: чому це проблема та як її вирішити
  • Десятки видів банкнот стали недійсними: в НБУ пояснили, що робити, щоб не втратити гроші
  • Виплати від ООН: що потрібно зробити пенсіонерам, щоб почали отримувати гроші в Приватбанку
  • Це просто совок: айтішнік розкритикував ПриватБанк – що кажуть в фінустанові

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *