ПриватБанк змінив правила відправки SWIFT-переказів: подробиці

ПриватБанк зробив для своїх клієнтів більш доступну відправку SWIFT-переказів як за кордон, так і по Україні. Відтепер для закордонних та внутрішніх переказів діє єдиний тариф – 0,5% від суми, але не менше ніж 5 гривень і не більше ніж 100 доларів (у гривневому еквіваленті за курсом НБУ).

Як зазначив член правління з питань роздрібного бізнесу Дмитро Мусієнко, єдиний тариф для SWIFT-переказів по Україні є вдвічі нижчим за раніше діючий, а максимальна сума комісії зменшена у п’ять разів. При цьому, ПриватБанк не нараховує комісії за надсилання SWIFT-переказів на купівлю товарів для ЗСУ та оплату лікування.

Також ПриватБанк зробив більш зручним керування грошовими та SWIFT-переказами через Приват24. Новий функціонал меню “Перекази” дозволяє в архіві переказів за пару кліків повторити відправку раніше проведеного переказу, повернути чи відреагувати на переказ.

Тарифи на надсилання SWIFT-платежу

Тарифи на надсилання SWIFT-платежу

Як швидко відправити SWIFT-переказ по Україні чи за кордон через Приват24

  • Щоб надіслати переказ, натисніть “Сервіси” – “Перекази” – “SWIFT”;
  • Оберіть країну отримання переказу, валюту та суму;
  • Натисніть “Продовжити” та заповніть реквізити (можна прикріпити файл із реквізитами SWIFT-платежу);
  • Перевірте дані, натисніть “Сплатити” та введіть пароль з повідомлення.

 

Перекази SWIFT

Міжнародні платежі SWIFT – це зручний спосіб здійснити грошовий переказ за кордон зі свого рахунку на рахунок фізичної або юридичної особи. Вони підходять для оплати закордонних покупок, бронювання готельних номерів, оплати навчання, відпочинку або лікування, а також для грошових переказів родичам і друзям. Операція проводиться від 1 до 3 днів. 

Для отримання SWIFT-переказу потрібно передати відправнику повні реквізити картки, які можна сформувати в Приват24. Валютний переказ можна отримати на гривневу картку за курсом на день зарахування. Комісію за надсилання переказу сплачує відправник у своєму банку. Якщо ви бажаєте отримати готівкову валюту у відділенні банку, рекомендують заздалегідь зробити замовлення готівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Для клієнта ПриватБанку поповнення власної карти в банкоматі закінчилося помилкою, він вимагає повернути не зараховані 50 тисяч гривень: що відповіли у фінустанові
  • Гроші з-за кордону: як фрілансеру отримувати оплату за допомогою PayPal
  • Клієнту ПриватБанку видали зношені та старі долари: що говорять у фінустанові про якість валюти
  • Як одинокій матері чи батьку отримати державні виплати через Дію

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *