Роберт Кійосакі розповів, коли біткоїн досягне 120 тисяч доларів

Відомий письменник і фінансовий педагог Роберт Кійосакі, який написав книгу “Багатий тато, бідний тато”, прогнозує, що в найближчому майбутньому курс біткоїна досягне 120 тис. дол. Цей прогноз збігається з думкою Standard Chartered Bank, згідно з якою цього року курс біткоїн досягне 50 тис. дол., а до кінця 2024 року ─ 120 тис. дол. 

“22 серпня 2023 року в Йоганнесбурзі (ПАР) країни БРІКС оголосили про створення криптовалюти, забезпеченої золотом. Долар США помре. Трильйони доларів США спрямовуються додому. Інфляція зашкалює. Купуйте золото, срібло. Біткоїн досягне 120 тис. дол. наступного року.” — написав Кійосакі у Твіттер 11 липня. 

Роберт Кійосакі, як і раніше, твердо дотримується своєї позиції щодо прийдешнього економічного краху, від якого, на його думку, можна застрахуватися, інвестуючи в такі активи, як Біткоїн, золото і срібло. Наразі курс BTC становить 30,49 тис. дол. Попри коливання, рух ціни BTC залишається у відносно вузькому діапазоні: мінімум за добу було зафіксовано на позначці 30, 049 тис. дол., а максимум — на позначці 31,026 тис. дол. Обсяг торгів за цей період перевищив 15 млрд дол., збільшившись на 69% порівняно з аналогічним періодом часу.

Як раніше повідомляв Інформатор, аналітик PlanB прогнозує подорожчання біткоіну до 100 тисяч доларів. За словами автора розрахункової моделі для першої криптовалюти світу Stock-to-Flow, новий стрибок вартості біткоїна може статися вже до кінця поточного року.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *