Російські ракетні удари по українським містам вплинуть на рівень зарплат в Україні: прогноз Михайла Крапивка

Останніми днями ми спостерігаємо посилення російських ракетних атак по українським містам. Вони використовують балістичні ракети “Іскандер”, чого раніше не спостерігалось. На думку аудитора Михайла Крапивка, це підвищує ризики для бізнесу та може викликати чергову хвилю міграції. Вона призведе до чергового зниження платоспроможного споживчого попиту та зменшення кількості трудових ресурсів в Україні. 

“В Україні зменшиться кількість робочих місць. Адже бізнеси, що згортатимуться, звільнятимуть робітників. З іншого боку, міграція призведе до зменшення попиту на робочі місця. Це стосуватиметься головним чином жінок, адже чоловіки не можуть виїхати з країни під час військового стану. Але в той же час чоловіки на ринку праці стали високоризиковою категорією, адже їх у будь який час можуть мобілізувати”, – зазначив Михайло Крапивко.

Ці процеси призведуть до збільшення безробіття серед малокваліфікованих працівників та до подорожчання кваліфікованих трудових ресурсів, зазначив Михайло Крапивко.

Як раніше повідомляв Інформатор, під час ракетної атаки 31 липня росіяни випустили по Кривому Рогу дві ракети. Одна з них влучила у приміщення навчального закладу, інша – у житлову багатоповерхівку.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *