Торговельну марку збанкрутілого сервісу доставки Rocket продали на аукціоні: хто за скільки купив

Торговельну марку вже неіснуючого і збанкрутілого сервісу доставки Rocket продали за 87 114 грн на Prozorro. Стартова ціна продажу лоту становила 3,6 млн грн. Аукціон на пониження ціни відбувся 11 вересня.

Про це повідомляє Forbes Ukraine з посиланням на Prozorro. Там сказано, що 11 вересня торгівельну марку Rocket продали на аукціоні за 87 114 гривень при стартовій ціні 3,6 млн грн. В аукціоні приймали участь всього два учасники. Інший учасник пропонував суму 51 010 грн.

Торговельну марку збанкрутілого сервісу доставки продали на аукціоні 1

Переможцем аукціону став підприємець Андрій Костін, який є власником товариств з обмеженою відповідальністю «Курорти Закарпаття», «Андалусія Груп», «Текстиль-Еко» та ГО «МПС Рейсинг Тім». Окрім ТМ Rocket він також придбав бренди «Ракета Вчасно», «Вчасно.Тепло.Ресторанно», «Ракета Ресторанно», «Ракета Тепло», «R», «Raketa», «R Ракета» та «R Raketa».

Що відомо про сервіс доставки Rocket

з 2020 до 2021 рік сервіс доставки Rocket активно розвивався та згодом вийшов в Європу: запустився на Кіпрі, у Нідерландах, Угорщині й Іспанії. Rocket працював у 25 містах України із 3000 ресторанами. У 2021 році Forbes оцінював компанію у понад $50–100 млн. Через арешт першого інвестора Тімура Рохліна Rocket почав відчувати проблеми з фінансуванням, а повномасштабна війна забила останній цвях у бізнес.

23 лютого минулого року Rocket оголосив, що припиняє роботу в містах Нідерландів, Франції, Португалії, Іспанії, Угорщині та Кіпру. На них компанія вийшла у кінці 2020 та протягом 2021 року. У березні 2022 року у листі до співробітників компанії співзасновники компанії Олексій Юхимчук та Станіслав Дмитрик повідомили, що сервіс доставки Rocket припиняє діяльність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Сигнали у космос. Всесвіт допомагає розбагатіти чи, навпаки, збанкрутувати: результати дослідження
  • Банкрутство фізособи: хто зможе позбутися кредитного тягара та як це зробити
  • Кінематографічний фронт: державний телеканал отримав понад 30 мільйонів гривень на зйомки серіалів. Знову
  • Барбі вимагає покращень! Акторка Марго Роббі вийшла на протест – фото

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *