В Україні створять новий індустріальний парк на Закарпатті: рішення Кабміну

Кабінет міністрів схвалив рішення щодо створення нового індустріального парку в Україні – він буде розташований на Закарпатті та спеціалізуватиметься на переробній промисловості. Це рішення допоможе створити 745 робочих місць.

Про це премʼєр міністр Денис Шмигаль повідомив під час засідання уряду 1 серпня.

За словами очільника уряду, Кабмін продовжує розширювати мережу індустріальних парків і наразі вона налічує 64 промислових майданчики з готовими інженерними комунікаціями та податковими пільгами.

Додаємо ще один – у місті Перечин на Закарпатті. На його базі буде створено 745 робочих місць у переробній промисловості”, – заявив Шмигаль.

Індустріальні парки України

Під час війни в Україні було створено 14 нових індустріальних парків, куди вкладено понад 200 млн грн. Ці майданчики дозволяють бізнесам навіть у скрутних умовах війни користуватися певними послабленнями, підтримкою держави, пояснив голова Комітету з питань економічного розвитку Дмитро Наталуха.

В липні цього року стало відомо, що у Червоноградському районі Львівської області створять індустріальний парк, площею 90 гектарів. Договір про це Львівська обласна військова адміністрація підписала з Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ).

Зазначимо, що 1 серпня Кабінет міністрів також спростив процедури встановлення мобільних установок для генерації електроенергії. Це вирішили зробити, оскільки новий опалювальний сезон наближається і росіяни знов атакуватимуть статичні великі електростанції.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *