Відновлення енергооб’єкта після ракетної атаки: де в Україні немає світла 22 вересня

Станом на 22 вересня загалом через бойові дії та з інших причин без світла залишається 411 населених пунктів України. В той же час енергетики відновили роботу енергооб’єкта, який зазнав пошкоджень під час масованої ракетної атаки 21 вересня.

Пресслужба Укренерго повідомляє про те, що ворожі обстріли прифронтових та прикордонних з рф областей тривають. Через бойові дії та з інших причин без світла залишається 411 населених пунктів України. Через обстріли є нові пошкодження мереж в прифронтових районах: Донеччини, Дніпропетровщини, Харківщини, Херсонщини. Відновлення живлення відбувається за безпекової ситуації та з дозволу військових.

Енергетики також повідомили про те, що відновлено роботу енергооб’єкта, який зазнав пошкоджень під час масованої ракетної атаки 21 вересня. Вранці 21 вересня було зафіксовано короткотермінове відключення високовольтної повітряної лінії на Дніпропетровщині.

Росіяни знову почали обстрілювати нашу енергетику

Армія росії відновила свої обстріли енергетичної інфраструктури України. Варто очікувати продовження атак на об’єкти паливно-енергетичного сектору нашої держави. Особливо – напередодні опалювального сезону. Про це повідомив речник Повітряних сил Юрій Ігнат під час брифінгу 21 вересня. При цьому військовий визнав досить непоганий результат роботи нашої ППО.

“Сьогодні було забезпечено непоганий результат роботи протиповітряної оборони. 36 із 43 ракет це доволі високий результат роботи ППО. Враховуючи, що ворог атакував кількома хвилями атак, атакував з різних напрямків, по різних областях. Робота ППО була щонайменше в 6 областях”, – сказав Ігнат.

Також він нагадав, що під час однієї з недавніх атак було атаковано нафтопереробний завод (НПЗ) у Кременчуці. Варто зазначити, що росіяни вже вкотре гатять по цьому НПЗ, який вони взагалі-то фактично розбили ще в перші дні війни.

Влучання ракет в енергетичні об’єкти 21 вересня

Вранці, 21 вересня, через масовану ракетну атаку ворога зазнали пошкоджень об’єкти в західному та центральному регіонах України. За даними НЕК “Укренерго”, було частково знеструмлено споживачів в Рівненській та Житомирській областях. Також під час атаки зазнали пошкоджень мережі обленерго в Дніпропетровській, Київській, Харківській областях. Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Чи буде блекаут, підвищення тарифів та дефіцит пального, – прогноз міністра енергетики
  • Нехай почнуть: Буданов анонсував відповідь на російські атаки по енергетичній інфраструктурі
  • Ми деокупуємо Бахмут та ще два ключових міста – Зеленський про план на фронті
  • Американська допомога Україні: конгресмени розкрили цифри

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *