Відпочинок за тисячу гривень на тиждень – економіст Охріменко розповів, як знайти вигідні варіанти в Україні

Виїжджати за кордон зараз важко. А південні області України цього року закриті для пляжного відпочинку. Але ж у центральній, північній та західній Україні дуже успішно розвивається зелений туризм. Економіст Олександр Охріменко рекомендує тим, хто планує відпочити влітку та оздоровити дітей, звернути увагу на можливості зеленого туризму. 

Хутір козака Черепа в Чернігівській області

Хутір козака Черепа в Чернігівській області

“Якщо ви мешкаєте у великому місті і хочете, щоб ваші діти пожили на природі, можна знайти в безпечних регіонах україни варіант на ваш смак та бюджет. Біля зеленої садиби може бути річка, озеро. Там можна купувати дуже дешеві, та й ще натуральні та екологічно чисті продукти харчування. В Україні можна знайти садиби, які задовольнять найпримпхливішого туриста, але там дорого. Але й є зелені садиби, де вартість відпочинку може складати за ТИЖДЕНЬ 1000 грн (тисячу гривень). Звичайно, що в цій зеленій садибі туалет буде на подвір’ї, але вона розташована в екологічно чистому місці з дуже дешевими місцевими продуктами харчування та з мальовничою природою навколо. Навіть тиждень відпочинку для містянина буде дуже корисним. Особливо це стосується дітей”, – каже Олександр Охріменко. 

Як шукати вигідні варіанти для відпочинку в Україні 

Шукати зелені садиби можна на букінгу, або через гугл чи соцмережі. Для цього набирайте назву регіону, який вас цікавить (Бакота, Шацькі озера, Полісся, Прикарпаття та ін.) а далі ключові слова – відпочинок, або відпочинок в селі, або відпочити в сільській хаті.

 

“Зрозуміло, що відпочивати в Київській області буде дорожче, ніж, наприклад в Житомирській. А в Чернігівській області ваш відпочинок буде ще дешевшим, але не гіршим”, – каже Олександр Охріменко.

Зелена садиба у Великих Сорочинцях Полтавської області

Зелена садиба у Великих Сорочинцях Полтавської області

Економіст наводить приклади цікавих садиб у різних регіонах України. Дім мандрівника на Бакоті знаходиться в надзвичайно гарному місці недалеко від Дністра, де можна купатися та рибалити. В селі Сорочинці Полтавської області для туристів побудовані автентичні українські хати з усіма сучасними зручностями. В Чернігівській області є садиба, яка називається Хутір козака Черепа. Там озеро, ліс, рибалка – все що потрібно для відпочинку. 

Як раніше повідомляв Інформатор, у Карпатах відкрили ранчо для дітей та прийняли там гостей з окупації.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *