У Дії безкоштовно можна опанувати професію з зарплатою у 1500 дол: всі подробиці

У застосунку “Дія” українці зможуть навчитися заробляти від 1,5 тисячі доларів. Йдеться про навчання професії датааналітика. Отримати знання та навички для розвитку нових кар’єри можна буде абсолютно безкоштовно.

Така інформація з’явилася на офіційній сторінці застосунку Дія в соціальній мережі. Зазначається, що освітній курс про роботу датааналітика тепер доступний на платформі “Дія. Освіта”. Користувачам пропонують два освітні серіали про професію, а також про SELF JOIN, UNION, Sub-query, CTE. Експерти пояснять, що це таке та як з цим працювати.

Після перегляду освітніх серіалів можна також перевірити свої знання. Один з симуляторів запропонує тестування знань базових функцій Exel. Інший симулятор дасть можливість спробувати попрацювати із SQL. Експерти платформи “Дія” закликають не зволікати та проходити навчання, щоб починати кар’єру в новий для себе сфері.

Слід зазначити, що для проходження цих або інших курсів на платформі “Дія. Освіта” потрібно авторизуватися. Зробити це, зокрема, можна через номер мобільного телефону або через електронну пошту. Після завершення навчання за курсом користувач може отримати сертифікат, який потім можна додати до свого резюме. Наразі там доступно десятки різних курсів від основ професії кондитера до серіалів про менеджерів з продажу. 

Основною особливістю платформи “Дія. Освіта” є поєднання освітніх курсів з розважальною формою. Замість традиційних лекцій тут користувачі отримують знання за допомогою серіалів, подкастів, симуляторів професій тощо. Таким чином, людина безкоштовно і в режимі онлайн може засвоїти основи для нової професії.

Нові можливості в “Дія”

Раніше стало відомо, що в застосунку “Дія” тепер можна буде поставити свою оцінку кожній з послуг. Зазначається, що тепер після користування практично будь-якою послугою “Дія” на смартфон приходитиме сповіщення: користувачі зможуть оцінити послугу (максимальна оцінка – п’ять зірок). Як скористатися послугою:

  • Оновити застосунок до останньої версії (якщо гаджет не оновив Дію автоматично);
  • Скористатися будь-якою послугою;
  • Натиснути три крапки у верхньому правому кутку документа чи послуги та обрати “Оцінити послугу”;
  • На смартфон прийде сповіщення: користувач зможе обрати оцінку у вигляді емодзі, а також за потреби додати текстовий відгук.

Також повідомлялося, що студенти в Україні за допомогою застосунку “Дія” можуть простіше надсилати документи до університетів або при заселенні в гуртожиток. Тепер це можна зробити завдяки QR-коду. При цьому у комп’ютерні школі Hillel IT-school можна отримати знижку 2000 грн на навчання: для цього потрібно лише  надати копію довідки ВПО через застосунок. В яких університетах доступні такі послуги з “Дія”:

  • Камʼянець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка;
  • Національний університет “Одеська юридична академія”;
  • Волинський національний університет імені Лесі Українки;
  • Університет економіки та права “КРОК”;
  • Кременчуцький національний університет імені Михайла Остроградського;
  • Національний університет “Запорізька політехніка” Тернопільський кооперативний фаховий коледж

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Кому 70 тисяч, а кому лище 6 – хто в Україні заробляє найбільше: статистика
  • У школах можуть запровадити "великі" канікули: у МОН назвали умову
  • Зарплати українців: у яких містах і кому платять найбільше
  • У “Дії” з’являться послуги для усиновлення та допомоги дітям: коли та які саме

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *