Укрпошта навчить своїх листонош стріляти

До грудня 2024 року листоноші та інші співробітники Укрпошти мають навчитися прийомах стрільби, складання та розбирання зброї та догляду за нею. Після навчання вони складуть залік в присутності Національної поліції. 

Про це йдеться у повідомленні на сайті публічних закупівель Prozorro. 

Укрпошта навчить своїх листонош стріляти 1

За даними технічного завдання, 50 слухачів від Укрпошти будуть вивчати матеріальну частину зброї. Також їх забезпечать мішенями, боєприпасами та доступом до тирів та капонірів (споруда для ведення вогню – ред.).

До кінця 2024 року поштовий оператор буде формувати групи зі своїх співробітників чисельністю не менше 5 осіб. Після навчання, всі мають пройти іспит, на якому будуть присутні представники Національної поліції.

Кожен, хто складе залік, отримає довідку з QR-кодом в електронному вигляді з Єдиного реєстру зброї. Для цього потрібно ходити на заняття, виконувати вправи та практичні завдання.
Загалом на навчання 50 працівників Укрпошта готова витратити до 30 тис. грн.

Скільки листонош вже вміють стріляти

15 вересня цього року Укрпошта уклала договір на поводження зі зброєю для 109 своїх працівників. На це компанія могла витратити 43 тис. 600 грн.

Укрпошта навчить своїх листонош стріляти 2

Для навчання формувалися групи не менше ніж з 20 слухачів. Вони також мали пройти іспит та отримати довідку про успішне навчання.

Вчити стріляти та розбирати зброю поштарів мала компанія «ФОБОС». Саме з нею Укрпошта уклала угоду про навчання у вересні. За інформацією аналітичної платформи YouControl, цю фірму зареєстрували понад 20 років тому у Житомирі.

Спочатку основним видом діяльності була охорона та слідча діяльність. Однак сьогодні компанія розширила свої можливості й займається також роздрібною торгівлею.

Приватне підприємство «ФОБОС» має філіали у Дніпрі, Києві, Харкові, Миколаєві та два представництва у Житомирі.

За весь час участі в тендерах, компанія підписала угод на понад 71 млн грн. З них поставки шоломів для львівської поліції, набої для харківських поліцейських та боєприпаси для криворізької поліції.

Раніше Інформатор писав, що Укрпошта показала нову марку до Дня захисників та захисниць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • В Харкові затримали диверсанта, який закладав вибухівку на АЗС – подробиці від Генпрокуратури
  • Державний Ощадбанк готовий витратити 1,6 мільйонів на рекламу в Instagram та Twitter
  • У Київстарі знайшли гроші російських спонсорів війни: чому для України це велика загроза
  • В одному з районів Києва на будівництво системи поливу витратять майже 9 мільйонів гривень

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *