Зник переказ коштів з Польщі на рахунок Приватбанку: що робити

Клієнтці Приватбанку відправили гроші з Польщі. Проте, незважаючі на наявність квитанції про відправку, кошти жінка не отримала.

Про це клієнтка з ніком katechaika написала на сайті Мінфіну. Вона зазначила, що 29 серпня був проведений Swift-переказ з Польщі. Всі реквізити вказані вірно, а також є квитанція те, що гроші відправили. Проте жінка додала, що у Приватбанку їй сказали, що кошти не поступали.

Представники Приватбанку відповіли, що в такій ситуації відправнику рекомендується “провести повернення вказаного SWIFT-переказу, та, за необхідності, повторити платіж за коректно вказаними реквізитами”.

Зник переказ коштів з Польщі на рахунок Приватбанку: що робити 1

Банківські перекази SWIFT з Польщі в Україну

При переказі коштів через банк відправник має декілька варіантів для використання. Один з варіантів — це SWIFT-переказ. В цьому випадку використовується система міжнародних платежів SWIFT, яка забезпечує надійність транзакції на 100%. Оформлення SWIFT-переказу самостійно може бути складним, і такий переказ зазвичай займає більше часу, ніж через онлайн-сервіси. Однак перевагою є невелика комісія, яка становить 0,5%, і вона не залежить від суми переказу. Також не існує обмежень щодо суми переказу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • У ПриватБанку пояснили дивні подвійні комісії при оплаті карткою
  • Блокування карток буде більше: НБУ зобов'язав банки реагувати на аномальні операції фізосіб
  • Коломойський отримав нову підозру: у чому НАБУ підозрює олігарха
  • Нові правила виплати зарплати та обмеження премій: що ще чекає на держслужбовців у 2024 році

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *