Уряд Фінляндії підготував всебічний план участі у відбудові України – Шмигаль

Уряд Фінляндії підготував всебічний план участі у відбудові України – Шмигаль 18.10.2024 16:24 Укрінформ Уряд Фінляндії підготував план участі у відбудові України та ухвалив першу його частину, водночас уже 18 міст двох країн уклали договори про побратимство. 

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль повідомив у Телеграмі за результатами зустрічі з прем’єром Фінляндії Петтері Орпо у Гельсінках, передає Укрінформ.

"Приділили увагу й питанню відновлення України. Уряд Фінляндії підготував всебічний план участі у відбудові та ухвалив першу його частину. Крім того, вже 18 міст України та Фінляндії уклали договори про побратимство", – зазначив він.

Шмигаль додав, що під час зустрічі з прем’єр-міністром Фінляндії Петтері Орпо було підписано угоду між МОЗ країн, яка спрямована на подолання негативних наслідків війни у сфері охорони здоровʼя.

 

Як повідомляв Укрінформ, прем'єр-міністр Денис Шмигаль перебуває з візитом у Фінляндії. Зокрема, він проведе зустрічі з керівництвом країни та представниками фінського бізнесу.

Фото: Телеграм / Денис Шмигаль

Фінляндія Україна Шмигаль Відбудова Відновлення України

Источник: www.ukrinform.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *