5 безкоштовних курсів на Дія, щоб засвоїти нову професію та заробляти

Українці можуть безкоштовно опанувати нову професію на платформі “Дія. Освіта”. Зокрема, доступні курси, які допоможуть дізнатися більше про сучасні професії, які досить затребувані на ринку праці. 

Курси на “Дія. Освіта” проходять в режимі онлайн. Це зручно, адже користувачі можуть навчатися в будь-який час та в будь-якому місці. По завершенню курсу українці можуть пройти тест та отримати сертифікат, який можна додати до свого резюме. 

Безкоштовні курси про сучасні професії

QA-тестувальник. На цьому курсі можна дізнатися про те, як виявити баги
та створити якісний баг-репорт. Також експерти пояснять, як опанувати мову коду. На курсі, зокрема, розповідають, як початківцям створювати якісне портфоліо.

UI/UX дизайнер. На цьому курсі експерти пояснять, в чому різниця між сайтом, вебзастосунком і мобільним застосунком. Також учні зрозуміють, які є міфи про сферу дизайну, що можуть стати на заваді успішній кар’єрі.

Таргетолог. На цьому курсі експерти розповідатимуть, як визначати ціль та бюджет реклами. Також можна навчитися визначати цільову аудиторію та аналізувати результати рекламних кампаній.

SMM-спеціаліст. На цьому курсі доступно розкажуть, як складати контент-план, аналізувати конкурентів та аудиторію, розробляти стратегію просування тощо.

Програмування для новачків. Цей курс допоможе розібратися з основними поняттями програмування. Також експерти пояснять, в чому різниця між мовами C, C++, Java, Python і що таке розробка вебсторінки.

Для того, щоб обрати ці або інші курси на платформі, потрібно авторизуватися на “Дія. Освіта” за посиланням. 

Дія.Освіта

На платформі “Дія. Освіта” українці мають можливість безкоштовно опанувати нову професію. Навчання відбувається завдяки серіалам, подкастам та інтерактивним симуляторам. Наразі на платформі вже є десятки різних курсів. Зокрема, це курси для тих, хто хоче стати агентом з нерухомості, адміністратором, режисером монтажу, вишивальником, дизайнером, таргетологом тощо. 

Також стало відомо, що на “Дія. Освіта” з’явився новий навчальний курс: Інформатика нового покоління. Команда Мінцифри перезапустила шкільний предмет зі зручним доступом для кожного. Зазначається, що цей курс відповідає всім державним стандартам освіти.   

“Понад 2 роки тому команда Мінцифри почала переосмислювати інформатику, щоб діти здобували актуальні знання. Успішно протестували “Оновлену інформатику — ІТ-студії” з 50 школами. Зараз масштабуємо на всю Україну. Замість гри в Сапера чи малюнків у Paint учні опановують штучний інтелект, монтаж відео, основи програмування та багато іншого. Сьогодні запустили модуль з матеріалами оновленої інформатики на платформі Дія.Освіта. Так бетонуємо зміни. А школярі, батьки та вчителі мають рівний доступ до сучасних інструментів і знань”, – зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • У Дії з'явиться можливість замовлення водійського посвідчення кур'єром: як скористатися
  • Як оформити субсидію на порталі Дія: інструкція
  • Як перевірити якість дизельного пального в домашніх умовах: 5 простих способів
  • Чи може євро мати таке ж значення, як долар в Україні – думка експерта

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *