– 7777 у застосунку ПУМБ: банк налякав клієнтів, які не брали кредитів

Клієнти банку ПУМБ можуть бачити в мобільному застосунку “-7777”. У фінустанову кажуть, що це означає блокування рахунку. Однак більшість лякаються, адже думають, що це реальний баланс коштів на рахунку. 

Як йдеться у скарзі, що опублікована на сайті “Мінфіну”, у жінки перестав працювати додаток ПУМБ. Згодом вона побачила велику суму заборгованості. 

“Перестав працювати додаток. Я чекала на переказ. Пішла до банкомата, а там сума мінуса велика. 77786000. Виходить я винна гроші банку не маючи кредиту… Мені погано стало в прямому розумінні цього слова… дзвонила в технічну підтримку, а мені кажуть, що ніби я використовувала гроші банку і мені потрібно внести 290 гривень якогось боргу. Тільки до суду подавати, вирішувати лише через прокуратуру буду. Жах”, – розповіла клієнтка банку. 

Що говорять у банку про заборгованість жінки 

У банку заявили, що перевірять та розберуться у ситуації, яку описала жінка. Попередньо її повідомили, що відображення “-7777” означає блокування рахунку, а не реальний баланс коштів на рахунку. 

“Вітаємо. Ми обов’язково перевіримо ситуацію, яку ви описали та в усьому розберемося. Також хочемо зазначити, що якщо в мобільному застосунку ПУМБ Online відображається “-7777″, це означає блокування рахунку, а не реальний баланс коштів на рахунку”, – наголосили у банку.  

Пізніше клієнтці подякували за те, що вона зачекала. Задля збереження банківської таємниці, їй надали зворотний зв’язок у приватні повідомлення.

Скільки часу ПУМБ розглядає звернення клієнтів 

Розгляд звернень відбувається у строк до 5 робочих днів. Виключеннями є питання, що потребують детального розслідування чи аналізу. По таких зверненнях строк може подовжити до 45 днів. Банк при цьому надає проміжну відповідь та інформує клієнта про строки розгляду питання. З більш детальною інформацією щодо процесу оскарження можна ознайомитися за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Жінка взяла кредит у Сенс Банку на автівку Hyndai, щомісячно вносила платежі, але залишилась винною: що вирішив суд
  • Монобанк наклав арешт на квартиру киянки, та пішла до суду: яким було рішення
  • Ощадбанк дозволив клієнтам знімати готівку за кордоном без комісії – кому саме
  • НАЗК виключило OTP Bank із переліку спонсорів війни: чому так вийшло і до чого тут гроші для України

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *