Банка з призами: у Monobank з’явилась корисна послуга для волонтерів. Відеоінструкція для користувачів

Українці під час повномасштабної війни проводять багато благодійних розіграшів, щоб збирати кошти на допомогу ЗСУ. Тепер це можна буде робити легше через застосунок Monobank. Стало відомо, як скористатися цією функцією.

Про це в соціальній мережі написав співзасновник Monobank Олег Гороховський. Він зазначив, що в травні 2022 року Monobank проводив розіграш серед українців, які задонатили на дрони для українських військових. Зараз таких благодійних розіграшів наші громадяни проводять багато. Тому в Monobank вирішили автоматизувати цей процес. Тепер користувачі застосунку зможуть розігрувати подарунки за донати на “банки” дуже швидко та просто. 

Що для цього потрібно зробити:

  • Створити “Банку” для накопичення в застосунку Monobank;
  • Перейти за посиланням на десктопі (посилання на банку);
  • Обрати функцію “Провести розіграш”;
  • Заповнити форму для розіграшу (наприклад, скільки потрібно переможців, які суми донатів беруть участь тощо);
  • Коли розіграш буде проведений – з’явиться список переможців;
  • Переможці з картками Monobank отримають повідомлення про виграш на електронну кошту.

Також з’явилася детальна відеоінструкція:

 

“З власного досвіду знаємо, що розіграші сильно збільшують суму благодійних зборів. Треба тільки підготувати круті призи. Доки сервіс автоматичних розіграшів працює в бета-режимі, у разі виникнення запитань звертайтеся до нашої підтримки.
Гарних зборів”, – написав Олег Гороховський. 

Зміни в Monobank

Раніше стало відомо, що в Monobank з’явилася нова корисна послуга. Тепер самозайняті особи можуть відкрити рахунок через застосунок фінустанови. Наразі ця послуга доступна обмеженому колу осіб – нотаріусам, адвокатам, приватним виконавцям та арбітражним керуючим. Слід зазначити, що самозайнята особа — це платник податку, який є фізичною особою підприємцем або здійснює незалежну професійну діяльність.

При цьому на початку року стало відомо, що Monobank  запустить новий продукт у Польщі. За допомогою польської версії застосунку користувачі зможуть безплатно отримати віртуальну картку, не платити за її обслуговування, а також відсутність комісій за поповнення, зняття готівки та за перекази в Україну. Називатися продукт буде “stereo”, і він буде трохи відрізнятися від українського. Зокрема, наявністю підписки “stereo+”, яка за щомісячну абонплату надаватиме можливість додавати до переказів реакції та коментарі, отримувати пріоритетну підтримку, не бачити рекламних повідомлень та обирати дизайн карток.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Чи можна користуватися Приватбанком, якщо у вас немає мобільного телефону: відповідь банка
  • В Ощадбанку зробили заяву щодо карток з вичерпаним терміном – що буде з цими рахунками
  • Що таке фінмоніторинг та як він пов’язаний з блокуванням банківських карток, – пояснення Михайла Крапивка
  • Чому Монобанк може відмовити вам в обслуговуванні: огляд документів

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *