Через дії керівника відділення та касира Сенс Банку, клієнт має сплатити кредит, якого не брав: реакція фінустанови

Клієнт Сенс Банку скаржиться на крадіжку коштів з його кредитної карти. Він звинувачує керівника та касира виділення фінустанови, є відеопідтвердження цього. Йому довелося звертатися до поліції. 

Як зазначається у скарзі, яка опублікована на сайті “Мінфіну”, з кредитної картки чоловіка викрав кошти керівник виділення Сенс Банку і його касир. Ця подія підтверджується відеозаписом. Також до поліції написано заяву та відкрито кримінальне провадження. Клієнта визнали потерпілим. 

“З моєї кредитної карти викрали кошти керівник відділення даного банку і його касир, про що є відеопідтвердження на камерах банку яке надали поліції на моє звернення і відкрили відповідне кримінальне провадження в якому мене визнали потерпілим. Попри це, банк продовжував нараховувати відсотки на викрадені кошти та подав дані про мене як недобросовісного боржника на сайт кредитних історій. Будь-яке листування з банком ні до чого не призводить, оскільки там сидять роботи і відписують бездумні речі які самі не розуміють. Це все, що потрібно знати про цей банк”, – розповів клієнт банку. 

Що говорять у Сенс Банку про ситуацію 

Сенс Банк розглянув це і попередні звернення клієнта. Йому співчувають у ситуації, яка виникла з колишнім директором відділення банку.

“Банк з усією відповідальністю ставиться до цієї історії і весь час активно співпрацював з правоохоронними органами у наданні їм усієї необхідної інформації: записи з камер спостережень, інформацію по колишньому директору відділення. Також були надані офіційні відповіді на усі ваші запити. І розуміючи всю складність ситуації, ми охоче йдемо на зустріч її вирішенню, тому ініціювали перед бюро видалення негативного статусу як некоректного в УБКІ, МБКІ та ПВБКІД. Не зважаючи на проблему з колишнім директором банку, який вже давно не працює у нас, ми продовжуємо шукати шляхи вирішення з урегулювання заборгованості, яка у вас виникла. І тому ми пропонуємо перейти у приватні повідомлення для цього”, – зазначили у банку. 

Який графік роботи відділень Сенс Банку

Під час повітряної тривоги відділення банку не працюють. Відновлення роботи — після відбою тривоги. Список чергових відділень банку, що працюють у разі відсутності світла, дивіться тут.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Сенсбанк заблокував кошти фрілансера та поставив багато дивних питань: чи зміг чоловік розблокувати платіж
  • Дізнався про заборгованість через три роки. Клієнт Сенс Банку закрив депозит, а на нього відкрили кредит: що говорять про ситуацію у фінустанові
  • Клієнт скаржиться на списання коштів з картки без його згоди: що говорять про ситуацію у Монобанку
  • Деякі українці втратять до 50% пенсії: в яких випадках можна позбутися частини виплат

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *