Для клієнта ПриватБанку поповнення власної карти в банкоматі закінчилося помилкою, він вимагає повернути не зараховані 50 тисяч гривень: що відповіли у фінустанові

Клієнт ПриватБанку вирішив поповнити свою картку в банкоматі. Він вніс кошти, але на екрані з’явилося повідомлення “Помилка”. Пристрій видав квитанцію без суми. 

Як зазначається у скарзі, що опублікована на сайті “Мінфіну”, помилкове поповнення клієнт провів 19 вересня у відділені на вулиці Буніна в Одесі. За його словами, вказаний термінал працює справно, як нічого і не було. 

“До цього було відсутнє світло, дочекався завантаження термінала, приклав картку, увійшов до системи, обрав поповнення власної картки, поклав 100 купюр по 500 гривень, отримав сповіщення на екрані про сторонні металеві предмети, дістав пачку купюр, перевірив, поклав знову, через декілька секунд банкомат опинився в стані “Помилка” та видав квитанцію без суми. Маю лише клаптик папірця без суми і подовження терміну розгляду до 14 днів, а сума зовсім немаленька. А вказаний банкомат вже працює як нічого і не було. Чи могли гроші залишитись в терміналі та бути непомічені під час інкасації або просто при наступній операції хтось забрав? Чи є відео моїх дій? Терміново потрібні мої гроші”, – наголошується у скарзі клієнта. 

 Реакція ПриватБанку на ситуацію 

У ПриватБанку перепросили у клієнта за незручності. Для ухвалення рішення їм потрібно отримати звіт про залишок коштів у пристрої, інкасувати його. 

“Перепрошуємо за незручності, що виникли. Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати відповідь в обіцяний вам термін”, – наголосили у банку. 

Шахраї ошукували українців, підробляючи мобільні SIM-картки

На початку вересня у Кривому Розі затримали членів банди шахраїв. Вони ошукували українців з використанням незаконно перевипущених мобільних SIM-карток операторів. Під час обшуків у шахраїв вилучили мобільні телефони, SIM-картки, чорнові записи, наркотичні засоби, підроблені електронні паспорти та устаткування для їх виготовлення. Їм обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Онлайн-моніторгинг застав: у ПриватБанку створили нову послугу для позичальників
  • Виплати від ООН: що потрібно зробити пенсіонерам, щоб почали отримувати гроші в Приватбанку
  • У жінки з картки списали майже 106 тисяч гривень, ПриватБанк додатково нарахував їй понад 9 тисяч гривень боргу: яким було рішення суду

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *