Як найближчим часом зміняться ціни на яйця та курятину: прогноз від аудитора Крапивко

Аудитор Михайло Крапивко зазначає, що ціни на овочі, яйця та курятину в Україні знижуються. Він пояснює це сезонними факторами та зазначає, що чекати на підвищення цін найближчим часом не варто.

“Зараз ціни на овочі в Україні стабілізувалися. Яйця та курятина мають тренд до здешевшання. За минулий тиждень ціна на яйця впала на 5 грн за десяток. Це також має пояснюється сезонним фактором. Влітку знижується ціна на корми, збільшується виробництво яєць, бо кури краще несуться. Думаю, на цьому тижні ми побачимо стабілізацію ціни. А далі можливо її подальше коливання як в сторону зниження. Я не думаю, що найближчим часом ціна на яйця та курятину зростатимуть”, – сказав Михайло Крапивко.

Як раніше повідомляв Інформатор, в середині літа знижуються ціни на овочі та фрукти. Якщо ви займаєтесь консервацією, самий час готуватися до зими. Економіст Олександр Охріменко вважає, що сьогодні – найкращий час робити запаси на зиму.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *