Київстар підвищив ціни на деякі послуги: що змінилося з 1 жовтня

Київстар змінив вартість деяких послуг для своїх клієнтів з 1 жовтня. Тепер дорожче замовити ексклюзивний номер або розсилку Viber-повідомлень. У компанії кажуть, що майже рік не змінювали тарифи. 

Як розповіли у компанії, маючи унікальний номер телефону, можна наголосити на статусі, ефективно рекламувати товари та послуги, плюс це додає зручності роботи у сфері комунікацій. На вибір абонентів такі варіанти послуги:

  • подібний номер (подібний до іншого),
  • улюблене число (комбінація з числом, що подобається замовнику),
  • добрий “хвіст” (чотири останні цифри обирає клієнт),
  • особлива дата (номер містить цифри певної дати),
  • розташування всіх цифр на розсуд абонента.

З 1 жовтня Київстар збільшив ціни на Прості та Срібні номери – 600 та 800 гривень відповідно. До 30 вересня комбінації з цих категорій можна було придбати за попередньою вартістю (300 та 400 гривень). Також зросли ціни на розсилку Viber-повідомлень. 

“Впродовж 12 місяців не змінювалася вартість деяких послуг, у той час, як інфляція за минулий рік сягнула 26,6 %. З огляду на економічні та ринкові умови, а також розширення можливостей сервісів, компанія переглянула вартість деяких тарифних пропозицій для бізнес-клієнтів”, – наголосили у компанії.

Конкретних цін для Viber-розсилки немає, оскільки все індивідуально та залежить від кількості повідомлень. Щоб дізнатися більше, потрібно звернутися до персонального менеджера за номером 0800 300 000.

Про компанію Київстар

Київстар є оператором електронних комунікацій. Станом на березень 2022 року компанія обслуговувала 24,3 мільйона абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 мільйона абонентів “Домашнього Інтернету”.

Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та інші. Київстар перерахував певну суму на відновлення цифрової інфраструктури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Київстар зняв гроші з рахунку клієнта, але той все одно не міг користуватися інтернетом на своєму телефоні: яким було рішення суду
  • У Лайфселл, Київстар та Водафон розповіли, скільки годин можуть забезпечувати зв'язок при блекауті
  • Клієнт Київстару пів року отримував повідомлення від мікрофінансових компаній з вимогою взяти гроші в борг, тож він звернувся до суду: яким було рішення
  • В Україні подорожчало пальне: як змінилися ціни на бензин за тиждень

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *