Куплені в ПриватБанку долари відмовились взяти для депозиту в касі ПБ: відповідь банку

На сайті відгуків про роботу банків клієнт ПриватБанку повідомив, що 27 червня купив у касі ПБ 100 дол., 29 червня хотів покласти гроші на картку в Ощадбанку, але там купюру не прийняли. Не прийняли її і в касі ПБ. У ПриватБанку дали відповідь. 

“27.06.2023 — купи в банку долари. 29.06.2023 хотів покласти ці долари на картку в ОщадБанку, одну купюру в 100 дол. не прийняли — в ультрафіолеті покрита плямами більш ніж на 50%. Одразу ж приніс цю купюру до відділення на Соборний 144, де покупав ці долари, відповідь касира була геніальною: «Це не плями, це є платіжним засобом, нічого там не світиться». Ну якщо вже так, то вирішив покласти ці 100 дол. на ПриватВлкад у відділенні ПриватБанку в Запоріжжі на вул. Шкільна 30. Касир ПриватБанку на вулиці Шкільній 30 перевірила дану купюру, відповідь була просто супер: «Ви що, ми не можемо прйняти цю купюри, вона ж уся в плямах, якщо дивитися в ультрафіолеті, ви ж бачите». Тобто одну й ту саму купюру 100 дол. по-різному оцінюють касири в одному й тому ж банку.Тобто коли ПриваБанку треба продати доллар — то чхати він хотів на цю купюру, а коли треба ту ж саму купюру взяти назад — «вибачте ми її не можемо взяти, бо вона не відповідає нормам, байдуже що ми самі її ж вам і видали», – написав клієнт ПриватБанку.

Представник ПриватБанку відповів наступне: Всі купюри проходять перевірку. Під видачі пропонуються платіжні купюри. В той же час, при здійсненні касових операцій у відділенні банку клієнт зобов’язаний: 

  • рахувати гроші не відходячи від каси;
  • перевіряти реквізити, вказані на касових документах, не відходячи від каси.

У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати.

Як раніше повідомляв Інформатор, ПриватБанк заявляв, що згідно з оновленими вимогами НБУ здійснює валютно-обмінні операції в касах банку для фізичних осіб. Всі банкноти без ознак підробки чи значного пошкодження придатні для купівлі та продажу. Обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти і їх номіналу немає.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *