Ви за кордоном, а Монобанк заблокував вам картку: як отримати доступ до своїх коштів

Клієнт Monobank поскаржився на те, що йому заблокували рахунок. За словами чоловіка, банк сам створив проблему, яку в результаті не зміг виправити. Експерти Monobank відповіли на такий відгук. 

Ця скарга з’явилася на порталі “Мінфін”. За словами клієнта, експерти банку створили йому більше проблем, аніж в нього колись було з іншими фінустановами разом узятими. Також він підкреслив, що йому заблокували картку без попередження, коли він знаходився за кордоном. Те, що людина за кордоном лишилася без доступу до грошей, каже клієнт, йому назвали “безпекою” та “турботою”. Крім того, в результаті так нічого і не вирішили. В коментарях клієнт пояснив, у чому виникла проблема. 

“Запитав, чи можна не дозволити одному з сервісів надалі списувати гроші. В них не працювала відписка. Очікував розмови за типом “є такій варіант, в нього таки наслідки, є такий, в нього таки наслідки, що Вам підходить?”. Замість цього “ми заблокували та перевипустили Вашу картку”, – розповів чоловік.

Представники банку відповіли на цю скаргу. Експерти Monobank подякували клієнту за те, що він повідомив про ситуацію, де, на його думку, спеціаліст некоректно проконсультував його. Тепер представники фінустанови збираються детально розібратися з цим питанням. У випадку виявлення порушень, будуть “управлінські рішення відповідно до внутрішніх стандартів”. Згодом, вже після перевірки, експерти повідомили про результати, а також розповіли, як відновити доступ до картки.

“У цій ситуації з боку співробітників не виявлено порушень, дії співробітників були коректними та вони діяли згідно з внутрішніми процесами банку. Безпека коштів клієнта – наш пріоритет, тому картка була заблокована. Після блокування картки її можна перевипустити на віртуальну, та додатково замовити пластик, навіть за кордон. Таким чином у клієнта залишається доступ до рахунку та грошей”, – зазначили в банку, пообіцявши, що згодом будуть зв’язуватися з клієнтом щодо його запиту.

Клієнти скаржаться на українські банки

Клієнтка ПриватБанку поскаржилася на те, що їй не вдалося з кількох спроб оформити картку “Junior” для дитини.  За її словами, кілька разів поспіль відвідання відділення банку зовсім не давали результату: спершу їй казали, що для оформлення не потрібна присутність доньки (хоча потім виявилося все навпаки), потім анкети зникали й доводилося заповнювати знову, а врешті-решт – сталася технічна помилка. Жінці не вдалося оформити картку за чотири спроби.

“Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Передали інформацію відповідальним фахівцям для того, аби вони проаналізували дії співробітників під час ваших візитів до відділення Банку. За результатами перевірки з вами буде проведено зворотній зв’язок”, – відповіли в ПриватБанку.

Також клієнт Monobank скаржився на те, що його о 5 годині ранку будили пуш-повідомлення з застосунку фінустанови. За його словами, невідомі люди відправляли запити на розділення рахунку за таксі. Коли клієнт зателефонував у службу підтримки, то вирішити цю проблему не змогли. Представник Monobank у відповіді зазначив, що для надсилання повідомлення з пропозицією розділити рахунок достатньо, щоб у відправника ви були в контактах в телефонній книзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Чи можна користуватися Приватбанком, якщо у вас немає мобільного телефону: відповідь банка
  • В Ощадбанку зробили заяву щодо карток з вичерпаним терміном – що буде з цими рахунками
  • Підозрілі операціі та ігнорування вимог банку. Чому Приватбанк може відмовити вам у обслуговуванні
  • Чому Монобанк може відмовити вам в обслуговуванні: огляд документів

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *