Видають долари, які майже ніде не приймають: клієнтка поскаржилася на ПриватБанк. Що кажуть в банку

Клієнтка ПриватБанку поскаржилася на доларові купюри, які вона отримала у відділенні фінустанови. У ПриватБанку відповіли на скаргу. Експерти пояснили, що можна робити в таких випадках.

Такий відгук з’явився на порталі Мінфін. За словами клієнтки, вона оформила в ПриватБанку картку для знання доларів. Заздалегідь робиться запит на певну суму, а потім гроші видаються на касі. Проте купюрами, які видали в банку, жінка лишилася незадоволена: вона зазначила, що це долари старого зразку, які чимало обмінників навіть не хочуть приймати. Коли ж знаходяться ті, хто візьме такі купюри, каже жінка, то це буде -10% від курсу.

При цьому клієнтка скаржиться, що немає жодної можливості якось дізнатися заздалегідь про наявність потрібних купюр у відділенні. Коли жінка прийшла до ПриватБанку, їй сказали, що долари нового зразка не з’являлися і не будуть з’являтися.

“Навіть на ринку люди, які стоять і міняють гроші, не захотіли приймати долари який видає даний банк або ж вони готові їх поміняти, але зовсім по-іншому курсу дзвонити в банк писати немає жодного сенсу у них немає вибору купюри грошей я не знаю як банк обслуговує валютних клієнтів з таким ставленням”, – поскаржилася жінка.

У ПриватБанку відповіли на цю скаргу клієнтки. Експерти перепросили за незручності. Проте вони додали, що у банківських відділеннях видаються ті купюри, які були перевірені касиром та надалі інкасацією. 

“На жаль, окремо замовити купюри певного року, або номіналу немає можливості. У разі, якщо вас не задовольнив стан купюри, ви можете відмовитись її приймати”, – зазначили в ПриватБанку. 

Українці скаржаться на банки

Раніше клієнтка ПриватБанку поскаржилася на картку “Юніора”. За словами жінки, на рахунок її доньки перерахували велику суму. Коли ж матір намагалася зняти кошти, то виявилося, що стоїть ліміт: з цієї картки не можна було зняти більш ніж 50 тисяч гривень на місяць. У ПриватБанку зазначили, що в разі потреби знімати більшу суму, варто оформити картку для виплат.

Також повідомлялося, що громадянин не зміг оформити картку “єПідтримка” в кількох банках. Відмовляли йому через відсутність смартфона та електронного підпису. В результаті чоловік звернувся зі скаргою до Верховного Суду. Проте там йому відмовили, оскільки ця справа повинна вирішуватися в цивільному порядку. Тепер чоловіку доведеться знову звертатися з позовом, але вже до іншого суду.

Нагадаємо, шахраї використали кошти з картки жінки, яка перебуває за кордоном, – як ПриватБанк повертатиме гроші. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *