Vodafone блокував номери та перешкоджав дзвінкам киянина: що вирішив суд

Чоловік звинуватив Vodafone у порушенні прав через блокування номерів. Разом з цим оператор перешкоджав вхідним та вихідним дзвінкам. Клієнт звернувся до суду. 

Про це йдеться у рішенні Печерського районного суду Києва. У січні 2023 року чоловік звернувся до суду з позовом проти Vodafone щодо захисту прав споживачів. За його словами, оператор з іншими особами блокує номери, які він міг би використовувати для споживання послуг, також перешкоджають вхідним та вихідним дзвінкам, наприклад за допомогою SIM-картки.

На підставі цього чоловік просить зобов’язати оператора утриматись від виставлення будь-яких рахунків через неналежне виконання договору. Також він просить поновити належне виконання послуги припинення блокування, допоки недоліки усуватимуть передати безплатно дві штуки SIM-карток.

“Ухвалою судді від 26 січня 2023 року відкрито провадження у справі та постановлено розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без виклику сторін”, – йдеться у рішенні суду.

Vodafone відповів на звинувачення чоловіка. Оператор вважає, що клієнт не надав належних доказів, які б свідчили про порушення прав. Відповідно його вимоги не підлягають задоволенню.

“Суд установив, що відповідач (Vodafone) з іншими особами порушує права людини споживача здійснює блокування номерів які позивач має намір міг би використовувати для споживання послуг, також перешкоджають вхідним та вихідним дзвінкам, за допомогою SIM-карти”, – наголошується у рішенні суду. 

Рішення суду

У задоволенні позову чоловіка проти Vodafone щодо захисту прав споживачів – відмовили. Адже він не надав доказів. Це рішення ще можна оскаржити. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Два місяці пробув без інтернету. Чоловік вимагає компенсації від Київстару майже у два мільйони гривень: яке рішення суду
  • Шахраї викрали з рахунку киянки 12 тисяч гривень, вона вимагає від Vodafone компенсації: що вирішив суд
  • Екс-голові Верховного суду Князєву зменшили суму застави. Вдруге
  • Замкнуте коло у трагедії Чернігівського драмтеатру: місцева влада говорить, що не давала дозволу на проведення виставки дронів

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *