У Лайфселл, Київстар та Водафон розповіли, скільки годин можуть забезпечувати зв’язок при блекауті

Мобільні оператори Водафон, Київстар та Лайфселл готуються до можливого блекауту. Вони розповіли, що вже зробили для налагодження зв’язку. Завдяки цьому їм вдасться працювати деякий час в умовах відсутності світла. 

Як повідомляє портал Мета, оператори Водафон, Київстар та Лайфселл збільшують кількість альтернативних джерел електроенергії. Тож вони зможуть забезпечувати зв’язок протягом декількох годин. 

Лайфселл

Лайфселл активно збільшує кількість акумуляторних батарей і генераторів на своїх технологічних майданчиках. Це допоможе забезпечити незалежне живлення для мобільного зв’язку та інтернету навіть при блекауті. Компанія готова до довготривалих перебоїв у постачанні електроенергії та має альтернативні джерела живлення для своїх базових станцій. Користувачі зможуть бути на зв’язку протягом 7-9 годин на додатковому живленні.

Київстар

Київстар уже забезпечив свої технологічні майданчики стаціонарними і переносними дизель-генераторами. Загальна кількість сягає понад дві тисячі одиниць. Це допоможе забезпечити незалежне живлення ключових базових станцій, комутаторів та іншого критичного обладнання оператора в разі відключення основного живлення. Окрім того, Київстар, як і Лайфселл збирається до кінця цього року забезпечити джерелами безперебійного живлення 70% мережі фіксованого інтернету.

Водафон

Водафон забезпечив автономне живлення своїх майданчиків із базовими станціями якнайкраще — на 100%. Батареї, які використовує компанія, забезпечать роботу мережі протягом 4-5 годин навіть без основного живлення.

Мобільні оператори дають кредити своїм користувачам

Бувають ситуації, коли немає можливості поповнити рахунок на телефоні, але потрібно терміново здійснити дзвінок. Саме тому абонентам Водафон, Київстар, Лайфселл доступна послуга для швидкого отримання коштів. Однак у кожного оператора різні умови користування. Більш детально про них дізнавайтеся тут. 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • На киянку за допомогою SIM-карти Водафон без її відома оформили онлайн-кредит: рішення суду
  • Клієнт Київстару пів року отримував повідомлення від мікрофінансових компаній з вимогою взяти гроші в борг, тож він звернувся до суду: яким було рішення
  • Клієнт Лайфселл звинуватив оператора в тому, що той отримає щомісячну абонплату 13 разів на рік. Що вирішив суд?
  • Клінічні ідіоти та циніки! Зірки про обстріл Морвокзалу в Одесі – Джамала, Каменських, Суханов та інші

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *