Знижки до 90% – в яких магазинах українцям можна заощадити з промокодами

За допомогою різних промокодів, акцій та розпродажів українці можуть значно заощадити на покупках. Експерти розповіли, які вигідні пропозиції є на крупних торгових майданчиках. Експерти розповіли, на яких 6 майданчиках на покупців чекають щедрі знижки.

Про це розповіли експерти ресурсу Emporium. На цій платформі можна побачити інформацію про низку акцій та промокоди від багатьох магазинів в Україні: 

  • iHerb. Це один з найпопулярніших магазинів натуральних товарів. iHerb регулярно проводить акції з дисконтом до 60%. Також нові клієнти можуть отримати знижку в розмірі 25% від вартості замовлення. Водночас за допомогою промокодів можна отримати знижку в розмірі 10-20% в будь-який день. 
  • Фокстрот. Це торговий майданчик, на якому є великий вибір побутової техніки та електроніки. Покупці можуть отримати розпродажі з дисконтом до 80%. Крім того, багато товарів можна придбати за промокодом: знижки від 25% до 80%.   
  • EVA. Платформа з понад 17 тисячами позицій. Серед цих товарів можна обрати парфумерію, побутову хімію, косметику, засоби гігієни тощо. У EVA за допомогою регулярних знижок можна заощадити до 70% від вартості покупки. 
  • Symbol. Це інтернет-магазин одягу та аксесуарів. Завдяки акційним пропозиціям можна заощадити на покупці близько 25%. При цьому максимальна знижка становить 80%.
  • Touch.com.ua. Це магазин мобільних гаджетів, побутової техніки та електроніки. Тут за допомогою промокодів можна заощадити щонайменше 25%. Також є акції зі знижками до 60%. 
  • Bi.ua. Популярний інтернет-магазин, де можна знайти  оригінальні дитячі іграшки відомих брендів. Промокоди дозволять заощадити на покупці щонайменше 25%. При цьому тут можна часто побачити розпродажі, де товари продаються зі знижкою до 90%.

Знижки в магазинах

Восени, а саме – наприкінці листопада, очікується період знижок – “Чорна п’ятниця”. Експерти розповіли, що в цей період в багатьох магазинах можна побачити пропозиції, на яких “горять знижки” у -10%, -20% та навіть -50%. В 2023 році в Україні очікується “Чорна п’ятниця” попри повномасштабну війну. Чимало магазинів порадуют покупців знижками. При цьому експерти закликають громадян подбати про власну безпеку й, за можливості, замовляти товари за допомогою офіційних сайтів.

Також раніше експерти ділилися порадами, на що потрібно звертати увагу під час знижок у магазинах. Представники Держпродспоживслужби зазначили, що реклама про акцію в магазині обов’язково повинна містити таку інформацію: місце проведення, дата початку, дата закінчення, співвідношення розміру знижки до попередньої ціни товару. Важливо, що всі ціни повинні бути вказані в гривнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Нестабільна оплата, самотність, навантаження: 9 причин, чому фріланс – це небезпечно
  • Промокоди на техніку Apple: де купити новий iPhone зі знижкою
  • Промокоди на MOYO та Comfy – як заощадити на покупці техніки восени
  • Як вп'ятеро знизити витрати на тютюн: лайфхак від українців у Європі

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *