H&M відкриє шість магазинів в двох містах України: у яких ТРЦ

Ритейлер H&M Group відкриє деякі магазини в Україні наприкінці листопада – на початку грудня цього року. Магазини відкриють у Києві та Львові.

Про відкриття магазинів H&M у Києві та Львові повідомило видання NV Бізнес з посиланням на три джерела – директорів ТЦ та консультанта з комерційної нерухомості. За даними співрозмовників видання, мережа готова відкрити шість магазинів, які знаходяться в київських ТРЦ Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall та у львівському Victoria Gardens.

До початку великої війни мережа також управляла магазином в Одесі в ТРЦ Riviera та в Харкові в ТРЦ Nikolsky. Їх планують відкрити пізніше – у другу чергу.

“H&M хотіли відкритись раніше, однак зіштовхнулись із дефіцитом персоналу. За півтора року простою частина співробітників звільнились, хтось пішов захищати Україну, хтось виїхав з України”, – розповів директор торгового центру, який попросив не називати його імені.

У пресслужбі H&M коментарі щодо відновлення роботи не надали.

Повернення H&M після перерви

H&M Group тимчасово закрила свої магазини в Україні з 24 лютого 2022 року. Проте у серпні 2023 року стало відомо, що H&M, одна з найвідоміших та найбільших масових модних роздрібних мереж у світі, планує відновити свою роботу в Україні. Відкриття магазинів, нібито, має відбутися в листопаді. Наприкінці 2021 року в H&M було вісім торгових точок в Україні, достеменно невідомо, які з них відновлять роботу.

Як повідомляла компанія на офіційному сайті, модний ритейлер вважає за можливе відновити свою діяльність після довгої перерви. Водночас H&M «пильно стежить» за безпековою ситуацією, аби гарантувати клієнтам та персоналу найкращі умови.

H&M Group

H&M заснована 1947-го у Швеції. Крім бренда H&M, компанії належать марки COS, Monki, Other Stories, Weekday, ARKET та Afound, а також мережа магазинів товарів для дому H&M Home. В Україні компанія відкрила перший магазин у 2018 році у Києві. За наступні три роки в столиці, Харкові, Одесі та Львові ритейлер відкрив ще близько десятка торговельних точок. У 2022 році H&M мала намір запустити в Україні інтернет-магазин.

Відкриття магазинів компанії в Україн демонструє його прихильність до українського ринку та відображає покращення ситуації з безпекою в країні. Загалом багато брендів сприймуть відкриття магазинів H&M за позитивний знак. До шведської компанії, на Український ринок повернулися MacDonald, Ikea, Adidas та інші потужні міжнародні бренди. На осінь розраховують відкрити свої магазини ZARA та Bershka.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Кредитори "Ельдорадо" виступають за банкрутство мережі: в чому причина
  • Яким буде курс євро в жовтні: прогноз банкіра
  • Як зміниться курс гривні до долара після рішення НБУ щодо введення гнучкого курсу: прогноз трейдера
  • Керована гнучкість від НБУ: що це значить для українців та яким буде курс гривні

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *