Клієнтка Монобанку вимагає повернути їй майже 29 тисяч гривень на кредитку – чим завинила фінустанова

У жінки з кредитної карти Монобанку зникло 28 966 гривень. Транзакції провели невідомі у Кривому Розі. Вона звинувачує у цьому фінустанову та вимагає повернути викрадену суму.

Як йдеться у рішенні Вінницького міського суду Вінницької області, жінка відкрила картковий рахунок у Монобанку з лімітом кредитних коштів в сумі 32 837 гривень. Згодом вона отримала повідомлення з текстом про те, що відбувся розрахунок за товар з її картки. Згідно з банківською випискою по руху коштів за рахунком невідомі провели 7 транзакцій. Їх здійснили у Кривому Розі. 

Жінка вважає, що банк, не переконавшись, у належному користувачеві надав сторонній особі доступ до її акаунту в Internet Banking системи Монобанку, що призвело до викрадення суми у розмірі 28 966 гривень. У фінустанові наголошують, що позовні вимоги є безпідставними та заявленими за відсутності порушеного права клієнтки зі сторони Монобанку. 

Рішення суду

Суд відмовив у задоволенні позову жінки. Клієнтка фінустанови не довела, що транзакції здійснила не вона. Також відсутні докази, втрати нею кредитної картки, телефону з фінансовим номером чи ПІН-коду.

“Заява до поліції про вчинення кримінального правопорушення відносно жінки, як і витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань, не є судовим рішенням, яке набрало законної сили, тому не мають доказової сили для суду, оскільки слідство триває, винна особа не встановлена. Суд зазначає, що у задоволенні позовних вимог належить відмовити”, – наголосили у суді.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Монобанк наклав арешт на квартиру киянки, та пішла до суду: яким було рішення
  • Клієнт Монобанку взяв 24 тис. грн кредиту, але з нього автоматично списали відсотки на понад 92 тисячі гривень. Що вирішив суд?
  • Чоловік хотів перевести зі свого рахунку 100 тисяч гривень, платіж відхилили, але Монобанк все одно списав кошти. Що вирішив суд?
  • Київстар змінив тарифний план – клієнт пішов до суду: яким було рішення

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *