Націоналізований “Сенс Банк” залишився без керівника – ЗМІ

Директор нещодавно націоналізованого “Сенс Банк” Дмитро Кузьмін написав заяву про відставку. Раніше ЗМІ повідомляли, що Кузьмін планував залишити посаду. 

Про це пише видання Економічна правда з посиланням на власні джерела.

“Тимчасовою виконуючою обов’язки голови призначена Олена Зубченко – колишня членкиня наглядової ради Державної іпотечної установи та директорка Департаменту фінансової політики Міністерства фінансів”, – йдеться в повідомленні.

Кузьмін залишив посаду через проблеми зі здоров’ям. Він також був не переконаний у якісні роботі підлеглих менеджерів.

Націоналізація “Сенс банку”

Інформатор писав, що не дивлячись на те, що держава націоналізувала Sense Bank, для українців при користуванні Дією нічого не зміниться. Про це повідомляється в офіційному Телеграм-каналі застосунку Дія.

У п’ятницю, 21 липня, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) запровадив тимчасову адміністрацію у “Сенс Банк”. Сервіси працюють у звичайному режимі. Найближчим часом фінустанову виведуть з ринку.

19 липня нардеп Ярослав Железняк натякнув, що цього тижня банк націоналізують. Таким чином, “Сенс Банк” стане вже п’ятим державним банком після “Укрексімбанку”, “Ощадбанку”, “ПриватБанку” та “Укргазбанку”.

5 липня президент України Володимир Зеленський запровадив санкції й проти ABH Holdings SA, ABH Ukraine Limited та інших установ, які пов’язані з рф.

Як писав “Інформатор”, Фрідман у суді жалівся, що санкції знищили його життя. Також повідомлялося, що він пропонував Україні 1 мільярд доларів в обмін на зняття санкцій.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *