ПриватБанк створює власний ChatGPT: вже шукають систему ШІ

ПриватБанк збирається створити власний сервіс на базі штучного інтелекту, який буде схожий на ChatGPT Для цього вже шукають розробників, які могли б з цим допомогти.

Про це повідомляє видання ITC. У фінустанові хочуть, щоб сервіс відповідав клієнтам у чаті та допомагав у вирішенні різних питань.

Відомо, що журналісти отримали відповідний документ, який свідчить про наміри почати обслуговування за допомогою ШІ. Серед умов – автоматизація обслуговування та низка дрібних завдань та вимог.

Крім того, ШІ має автоматично ідентифікувати мову. Сервіс збираютьс “навчити” не лише українському та англійському обслуговуванню, але й суржику та сленгу.

Банк також планує, щоб сервіс опрацьовував запити оперативно та видавав не шаблонну інформацію, а відповіді, які будуть індивідуальними для кожного клієнта. Крім того, ШІ має дотримуватися етичних норм, чинного законодавства, а також забезпечувати конфіденційність.

Серед іншого, ПриватБанк хоче, щоб віртуальний помічник мав належну документацію та доступ до технічної підтримки для розробників і адміністраторів. Також він повинен бути гнучким і постійно навчатися задовольняти потреби клієнтів банку.

Штучний інтелект: останні новини

З розвитком високих технологій та комп’ютерного мислення світ довкола якісно змінюється. Зміни ці спершу працюють на нас, але згодом ситуація може докорінно змінюватись. Адже програми штучного інтелекту вчаться думати швидше, глибше і точніше, та з часом можуть замінити людину багато в чому. Серед професій, які може замінити ШІ – консультанти, бухгалтери, журналісти, юристи, водії, медпрацівники, вчителі тощо.

Також компанія OpenAI, яка створила популярний чат-бот ChatGPT, зробила загальнодоступним GPT-4. Це – більш потужна та удосконалена версія штучного інтелекту. Доступ до розробки з 6 липня отримали усі клієнти, які використовують платну версію ChatGPT.

Раніше Інформатор повідомляв, що Ілон Маск планує створити роботизовані кінцівки, якими можна було б керувати за допомогою спеціального чіпа у мозку. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *