Промокоди на техніку Apple: де купити новий iPhone зі знижкою

Компанія Apple презентувала iPhone 15. Скоро гаджет з’явиться в магазинах техніки. Інформатор розповість, де можна буде придбати новинка зі знижкою

Інформація про нові iPhone, зокрема з’явилася в магазині Comfy. Ціна наразі ще не вказана. Проте українці можуть отримати знижку в 7% (промокод за посиланням). Акція діє на покупку техніки Apple в мережі, якщо розплачуватися карткою Visa.

Також новинку можна буде придбати у Foxtrot. Тут теж українці можуть отримати знижу). Йдеться про 100 гривень знижки при покупці смартфонів (акція діє також і на іншу техніку – зокрема, телевізори, ноутбуки та інші товари) за підписку на оновлення.

При цьому на порталі магазину ilounge вже з’явилася можливість зробити передзамовлення на новий iPhone 15. Тут можна вже побачити ціни на новий гаджет. Наприклад, Apple iPhone 15 Pro Max з 256 гігабайтами оперативної пам’яті в кольорі Natural Titanium коштуватиме 60 999 гривень. Водночас такий самий гаджет, але з 512 гігабайтами оперативної пам’яті коштуватиме 71 999 гривень.

Слід зазначити, що також у великих мережах техніки є можливість купити новий гаджет від Apple в кредит. Це можна зробити й через свій банк, і через договір з іншим банком.

Новий iPhone 15

iPhone 15 був офіційно представлений 12 вересня 2023 року під час презентації. Світові продажі нової моделі розпочнуться 22 вересня. Що стосується українських магазинів, то в нас новий iPhone з’явиться приблизно з 24 вересня. Якщо казати про ціни, то в Україні та інших європейських країнах вартість відрізняється від базових, які пропонують в США. Це, зокрема, пов’язано з курсом євро, а також з наявністю в гаджеті nano-SIM.

Раніше Інформатор також розповідав, чи варто міняти iPhone 14 на iPhone 15, і чим відрізняються ці дві моделі. Зазначається, що обидва дисплеї Super Retina XDR OLED розміром 6,1 дюйма. Проте у випадку з новим iPhone буде пікова яскравість 2000 ніт, що майже вдвічі більше, ніж у iPhone 14 (1200 ніт). Зокрема, iPhone 15 отримав покращену камеру: тепер це камера з 48-мегапіксельним сенсором та покращеною нічною зйомкою. При цьому фронтальна камера залишалася такою, якою була і в 14 моделі: Smart HDR 5.       

iPhone 15 має певні відмінності, якщо порівнювати з попередньою моделлю. Проте реальна різниця може бути не такою помітною для багатьох користувачів. Тому вибір між двома моделями – 14 або 15 – залежатиме лише від особистих вподобань покупців. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • АЛЛО: деталі релізу iPhone 15
  • Промокоди на MOYO та Comfy – як заощадити на покупці техніки восени
  • Щоб потім не переплачувати! Приправи на зиму, які можна зробити самостійно – відео
  • Промокоди на AliExpress: як зекономити до 80 доларів восени

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *