Три ймовірні сценарія для біткоїна на наступні тижні – прогноз відомого криптотрейдера

Найближчими тижнями біткоїн, ймовірніше за все, подорожчає, але не виключене і його падіння, хоча воно є менш прогнозованим. Три можливих сценарії для біткоїна на найближчі 7-14 днів опублікував криптотрейдер Doctor Profit, і це зацікавило криптоспільноту. Користувачі цифрових грошей налаштовані позитивно.

Свої прогнози Doctor Profit написав у Твіттері. Трейдер звернув увагу на ключові рівні та події, які можуть вплинути на ціни криптовалют.

Фейковий прорив 200-тижневої ковзної середньої (WMA200) біткоїна. Це може статися, якщо ціна BTC досягне позначки $29 000. Трейдер вбачає в цьому рівні зону ліквідності, яка може привернути курс криптовалюти. Іншими словами, ринок може зупинитися на цьому рівні та виправити напрямок.

Якщо відбудеться фейковий прорив WMA200, то наступним етапом може бути ретест 50-денної середньої ковзної (EMA50). Він підтягне BTC до рівня ближче до $31 800. Це може статися у разі позитивного розвитку подій на ринку.

Але Doctor Profit також зазначає, що є і менш ймовірний сценарій, а саме падіння до рівня $24 000. Він визнає, що цей прогноз не є його основним, але такий розвиток подій все ще можливий.

Експерт також відзначає, що для прогнозування курсу BTC необхідно враховувати кілька важливих моментів. Наприклад, настрої користувачів Твіттеру щодо майбутнього ринку часто бувають занадто позитивними. Це теж деколи впливає на курс криптовалюти. Doctor Profit називає цей позитив “червоним прапором”, який варто враховувати при аналізі ринку.

Ймовірність розпродажу біткоїнів

Також можливий розпродаж BTC у США на тлі страху перед негативними новинами, пов’язаними із регулюванням крипторинку в країні. Ці новини можуть вплинути на настрої ринку та спричинити значне зниження цін на криптовалюти.

Усі ці фактори мають велике значення при формуванні прогнозів для курсу біткоїна на найближчі дні. Трейдер закликає своїх підписників звертати на них увагу.

Інформатор писав, що Україна увійшла до ТОП-10 країн Європи, де найбільше цікавляться криптовалютами. А також розповідали топпоради як захистити активи на криптобіржі. Експерти розповідали, що за 2022 рік хакери вкрали понад 10 мільярдів доларів криптовалюти.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *