Укрзалізниця виставила на аукціони для оренди приміщення вокзалів Києва, Дніпра, Львова та низки інших міст

Укрзалізниця оголосила онлайн-аукціони з оренди площ на вокзалах. Торги мають відбутися 22 вересня. Загалом на майданчик “Prozorro.Продажі” виставили 53 обʼєкти.

Як повідомляють у компанії, до оголошення онлайн-аукціонів УЗ вивчила досвід вокзалів та аеропортів Європи, залучила до консультацій локальний бізнес та архітекторів й у співпраці з Urban Experts визначила принципи зонування та перелік сервісів, який має бути обов’язковим для вокзалів. На Prozorro.продажі виставили 53 об’єкти оренди на 21 вокзалі та станції по всій країні, зокрема у Києві, Львові, Ужгороді, Трускавці, Кривому Розі, Дніпрі, Одесі.

Перелік того, що має бути на вокзалах

Перелік того, що має бути на вокзалах

Найближчі онлайн-аукціони відбудуться 22 вересня. На першому етапі орендарям пропонуються зони невеликої площі, призначені для вендингових апаратів, кавоматів, банкоматів та терміналів. Переможці аукціонів матимуть право на укладання договору оренди строком на 2 роки та 360 днів із правом пролонгації.

“Крок за кроком виставлятимуться нові лоти, щоб цільове зонування вокзалів наповнити партнерами-орендарями з якісними сервісами для наших пасажирів”, – заявили в УЗ.

Укрзалізниця виставила на продаж у системі Prozorro.Продажі 55 тисяч тонн брухту чорних металів

Загалом компанія оголосила 84 аукціони. Продаж чергової партії металобрухту відбувається відповідно до процедури та правил Prozorro.Продажі. Це найбільша загальна кількість металобрухту, яку виставили на продаж від початку повномасштабного російського вторгнення. Від його реалізації УЗ планує отримати щонайменше 347 мільйона гривень додаткових доходів. Зважаючи на значні обсяги та широкий асортимент видів брухту розширили часові рамки проведення аукціону на декілька днів. Також весь обсяг розбили на декілька аукціонів. Це дозволить долучити до тендеру якомога більше учасників та отримати найвигіднішу ціну. Проведення аукціонів заплановане на 18-20 вересня. Термін подачі заявок на участь триває до 19 вересня включно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

  • Як перевозити потягом кота, собаку чи пташку: інструкція від Укрзалізниці
  • Укрзалізниця покращила сполучення Херсону з Києвом та Миколаєвом: розклад
  • Укрзалізниця змінила маршрути руху низки потягів: розклад
  • Україна готується розблокувати всі свої порти: яким чином і чому це важливо

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *