Від 300 дол. чи 20 тис. грн: цього про зняття готівки з картки ПриватБанку ви не знали

На сайті відгуків про роботу банків клієнтка ПриватБанку поскаржилась, що в касах відділень банку в Одесі занадто мало готівки. А передзамовити потрібну суму вона не може тому що їй потрібна сума менша, ніж мінімально доступна для передзамовлення. Представник банку дав пояснення з цього приводу. 

“У місті Одеса у відділенні за адресою Успенська 22, відмовили зняти долари з карти, тільки під замовлення. “Як зручно”. Тобто клієнти які знімають валюту до 300 — це вже не клієнти банку? Можна їх відправляти ганяти містом?” – написала клієнтка ПриватБанку.

Представник банку відповів наступне: Дійсно, мінімальна сума персонального замовлення готівки:

  • 20 000 грн;
  • 300 дол/євро.

Отримати готівку без попереднього замовлення також можливо за наявності в обігу каси.

Як раніше повідомляв Інформатор, ПриватБанк зіпсував одному зі своїх клієнтів кредитну історію. Чоловік скористався популярною послугою “оплата частинами”, гроші за заборгованість ПриватБанк повинен був списувати автоматично, але цього не сталося. Як результат – українець став боржником.
Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *